Оліч

Lattafa Perfumes Yara - арабський хітЯРА (отакий каламбурчік вам сходу)

Lattafa Perfumes Yara - арабський хітЯРА (отакий каламбурчік вам сходу)

Всім привіт)

Вже давно я в тік тоці та в інстарамі, в блогах про парфуми, постійно бачила цей рожевий флакончик. Дівчата всі як одна дуже хвалили цей аромат, казали що він дуже нетиповий для арабських парфумів, звучить ніжно, жіночно, солоденько, фруктами, вершками і всім таким приємним. Це й коштує дуже недорого - до 900 грн.

Я довго хотіла спробувати що ж воно таке, от реально не натрапляла на жоден поганий відгук, його показують і європейки, і американки, і наші дівчата. Треба брати!

Тут тиждень тому я була в ТЦ, побачила острівок з парфумами на розпив (маю на увазі де вам відкривають оригінальні флакони та набирають в маленький атомайзер скільки вам треба), та побачила на поличці цей рожевий флакончик. Підійшла, попросила послухати, мені дали пляшечку вже без розпилювача, тож було чути не дуже сильно, та наче приємно. Мені сказали що мінімальний об'єм 5 мл, коштує 50 грн за 1 мл. Я розуміла що це для нього завищена ціна, але ну ок, хай буде бо інакше ще платити за доставку та чекати. Насправді це була мабуть помилка, бо потім я побачила, що ціна за 1 мл в онлайн магазинах 12-15 грн. Ну добре, це все одно не така вже ведика проблема, якщо б він мені хоча б сподобався). Цим абзацем я хочу сказати що краще слухайте аромат десь в магазині, а купуйте відливанти онлайн. Особливо якщо хочете купити декілька відливантів.

Тепер вже до діла, що я можу розказати про сам аромат:

Мене давно нічого так не душило. Він прям дуже солодкий, хімічний, ніякого фруктового морозива я не почула, хімічна полуниця, хімічний кокос та ваніль. Але відгуки на сайтах діляться на два табори - половина дівчат в захваті і кажуть що красиво та неймовірно смачно, а іншу половину як і мене сильно придушив.

Як на зло - стійкість та шлейф тут дуже хороші. Подумала що буду користуватися ним вдома, набризкала на себе, мучилась десь годину, ніяк е могла до нього звикнути, постійно чула його на собі. Довелось змінювати одяг, кидати в пральну машину все бігом.

Ціна теж прекрасна, в більшості магазинів зараз 850 гривень. Дуже круто, якщо парфум зайшов це пушка.

Тож я можу віддати відливант якщо хтось теж хоче спробувати, або вже чув та вподобав його) Також у мене є ще відливанти, які лежать без діла зовсім, там канєшно своєрідні аромати, але якщо хтось хоче познайомитись, то чом би й ні. Треба буде зробити looks зі списком парфумів, ніяк не доходили руки останнім часом, але я виправлюсь)

Дякую за увагу!

Lattafa Perfumes Yara - арабський хітЯРА (отакий каламбурчік вам сходу)
Lattafa Perfumes Yara - арабський хітЯРА (отакий каламбурчік вам сходу)