Дитячий гел ь для душу "Funny Berry"
Tink Kids
"Funny Berry" — це гель для душу, створений спеціально для діточок, хоча, впевнена, і дорослі його оцінять. Приємний аромат, ніжний догляд і безпечний склад — все, що потрібно для комфортного та веселого купання 🫧
Дизайн наліпки — суцільна милота: рожева пані-монстр, приймаюча ванні процедури. Не помітити таку пляшечку на полиці просто неможливо. Дитина з радістю обирає саме її щоразу 😉
Сам флакончик звичайний, із білого пластику. Зверху є рожева кришка, яку можна повністю відкрутити або просто відкинути фліп-флоп кришечку. Дозатор дуже зручний: засіб не розливається, навіть якщо "купати" флакон, як це полюбляє робити мій син 🙈
Об'єм складає 300 мл.
Текстура гелю середньої густоти, легка та приємна. Аромат ніжний, ненав’язливий, із фруктово-ягідними нотками.
Що важливо, формула засобу не містить SLS, SLES, барвників і спирту, а також запобігає сухості та стягнутості шкіри. Виробник зазначає, що гель рекомендовано застосовувати для діток від 3-х років.
Піниться гель просто чудово, тому його можна використовувати як звичайний гель для душу або як пінку для ванни.
Для миття достатньо невеликої краплі засобу на мочалку. Гель швидко утворює пишну піну, якої вистачає для очищення всього тіла — додавати більше не потрібно. Шкіра очищається відмінно, без відчуття сухості чи стягнутості.
Гель легко змивається під душем без зайвого тертя, що особливо важливо для ніжної дитячої шкіри.
Я й сама іноді користуюся цим гелем, і він чудово підходить для дорослих. Засіб дбайливо очищає шкіру, не пересушуючи її. Хоча вираженого ефекту зволоження чи пом’якшення я не помітила, але гель дуже комфортний.
До речі, витрачається дуже економно.
Едина проблема — витягти дитину з ванни, але то вже питання не до засобу. Він зі своїм завданням справляється на всі сто, раджу 👌
Коментарі (0)