Подорож на Сицилію в одному флаконі
Risky Sicily від Avenu Des Parfums — аромат для сміливих і пристрасних
✨Привіт, мої любі читачки!
Сьогодні хочу поділитися з вами своєю новою любов’ю — ароматом Risky Sicily від бренду Avenue Des Parfums.
✨Парфум приїхав до мене у стильній картонній висувній коробочці, яка була ретельно захищена слюдою. На флаконі — карта Сицилії, що миттєво переносить у середземноморську атмосферу. Також флакон прикрашений назвою аромату, яка звучить яскраво і багатообіцяюче.
✨Сам флакон, об’ємом 50 мл, має зручний розпилювач. І чесно кажучи, це найбережніший дозатор, який мені траплявся (а в моїй колекції понад 30 ароматів!).
✨Початкова нота: мандарин, червоний апельсин.
З перших секунд аромат відкривається сплеском цитрусової свіжості. Соковитий мандарин і насичений червоний апельсин додають легкості й динаміки, наче ковток енергії.
✨Нота серця: апельсиновий цвіт, гарденія, жасмин, персик, мед.
У серці аромату — квітковий і фруктовий коктейль. Ніжний апельсиновий цвіт плавно переплітається з гарденією й жасмином, створюючи витончену композицію. Персик додає фруктової солодкості, а мед наповнює все теплом і затишком.
✨Кінцева нота: карамель, пачулі, віск, лакриця.
Шлейф цього аромату справді вражає. Тепла карамель і чуттєві пачулі створюють глибину, а лакриця й віск додають загадковості та сміливого характеру.
✨Risky Sicily — це палкий, яскравий і пристрасний аромат для впевнених у собі жінок, які люблять увагу і не соромляться своїх емоцій. Він ідеально підходить для холодної пори року, коли так хочеться чогось теплого та насиченого. Цей аромат стане чудовим завершенням вашого образу, додаючи нотку розкоші та впевненості.
✨Що мене вразило найбільше — це стійкість! За доволі доступну ціну ви отримуєте аромат, який тримається протягом усього дня, граючи своїми нотами на шкірі. А ще його часто порівнюють із відомим Scandal. Тому, якщо це ім’я викликає у вас зацікавлення, дуже раджу спробувати Risky Sicily від Avenu Des Parfums .
Коментарі (0)