Однофазні рідкі кристали Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi
Кристали для волосся ✨ Виробник: Італія. Класифікація: Професійна. Основним складовим є кераміди. Вони формують захисний бар’єр, завдяки чому склеюють посічені кінчики, зміцнюють волосся та запобігають пошкодженню.
На відміну від звичайних олій для волосся, кристали швидше та легше вбираються + не залишають жирності і підходять для усіх типів волосся. І дійсно. На руках, після нанесення на волосся, немає тої маслянистості та волосся не стає масним. Перед цим останнім у користуванні у мене були капсули, після яких волосся треба мити вже через пів дня(.
Хоча з вигляду це наче також звичайна олія, але після цієї моє митття голови частішим не стало.
Обирала по відгуках та якоюсь середньою ціною. А зараз ще й акція 🥰
Не пожалкувала.
Що маю після використання на фарбоване, пряме волосся + дуже сухі ламкі кінці після тривалого висвітлення рік тому:
- Легке розчісування
- Сяйво волосся
- Гладеньке та м‘яке
- Приємний, ніжний солодкуватий аромат. Читала, що деяким не зайшов, а мені прям дуже сподобався
- Прибирає пухнастість
- Не потребує змивання
- Не прискорює жирність волосся
- Можна використовувати щодня
- Ціна, об’єм, зручний дозатор
- Мають середню консистенцію. Не дуже рідкі, але і не густі. У мене були раніше набагато густіші ,які навіть не розтікались.
З приводу того чи вистачить надовго - індивідуально. Це перша олійка, яку мені хочеться мастити щодня. Зазвичай це завжди горошина ,а то і менше. Але цей раз щось пішло не так 😂 Особисто в мене жирних сосуль нема, тому хоч кожного дня перед виходом з дому або ввечері можна наносити щоб волосся було більш слухняним. Але Ви дивіться по своєму волоссю і підбирайте кількість натискань під себе. 😉
Я роблю по декілька неповних натискань. Тобто дозую, щоб не перебільшити. Розтираю у долонях і наношу зовсі не багато на вологе волосся перед вкладанням. Та зовсім трошки після вже на сухе. Потім прочісую. Фото робила при денному освітленні одразу після миття. А відео - штучне освітлення.
Однозначно рекомендую спробувати.
Коментарі (0)