Kate

Однофазні рідкі кристали Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi

На відміну від звичайних олій для волосся, кристали швидше та легше вбираються + не залишають жирності і підходять для усіх типів волосся. І дійсно. На руках, після нанесення на волосся, немає тої маслянистості та волосся не стає масним. Перед цим останнім у користуванні у мене були капсули, після яких волосся треба мити вже через пів дня(.

Хоча з вигляду це наче також звичайна олія, але після цієї моє митття голови частішим не стало.

Обирала по відгуках та якоюсь середньою ціною. А зараз ще й акція 🥰

Не пожалкувала.

Що маю після використання на фарбоване, пряме волосся + дуже сухі ламкі кінці після тривалого висвітлення рік тому:

• Легке розчісування
  • Сяйво волосся
  • Гладеньке та м‘яке
  • Приємний, ніжний солодкуватий аромат. Читала, що деяким не зайшов, а мені прям дуже сподобався
  • Прибирає пухнастість
  • Не потребує змивання
  • Не прискорює жирність волосся
  • Можна використовувати щодня
  • Ціна, об’єм, зручний дозатор
  • Мають середню консистенцію. Не дуже рідкі, але і не густі. У мене були раніше набагато густіші ,які навіть не розтікались.

З приводу того чи вистачить надовго - індивідуально. Це перша олійка, яку мені хочеться мастити щодня. Зазвичай це завжди горошина ,а то і менше. Але цей раз щось пішло не так 😂 Особисто в мене жирних сосуль нема, тому хоч кожного дня перед виходом з дому або ввечері можна наносити щоб волосся було більш слухняним. Але Ви дивіться по своєму волоссю і підбирайте кількість натискань під себе. 😉

Я роблю по декілька неповних натискань. Тобто дозую, щоб не перебільшити. Розтираю у долонях і наношу зовсі не багато на вологе волосся перед вкладанням. Та зовсім трошки після вже на сухе. Потім прочісую. Фото робила при денному освітленні одразу після миття. А відео - штучне освітлення.

Однозначно рекомендую спробувати.

07 січня, 2025
Kate
07 січня, 2025