Маска для росту волосся Hillary Hop Cones & B5
Засіб, який боялась пробувати, але даремно!
Як власниця жирного типу шкіри голови, я завжди з обережністю ставлюся до масок, які потрібно наносити на шкіру. Уявіть: ця маска декілька місяців просто лежала у комоді, поки я не наважилася її випробувати. Спойлер: мої побоювання були абсолютно безпідставними, адже надмірної жирності вона не провокує.
Паковання. Біла пластикова баночка з чорним помповим дозатором - зручний у використанні формат. Етикетка мінімалістична: білий фон, чорний текст та світло-зелена акцентна смужка.
Обʼєм 200 мл. Термін використання після відкривання 6 міс.
Спосіб використання. Нанести маску на шкіру голови та на всю довжину волосся після миття, прочесати за допомогою великого гребінця. Витримати 5-10 хвилин, змити проточною водою.
Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Stearic Acid, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Shea (Butyrospermum Parkii) Butter, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Essential Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Parfum, Citral, Limonene.
Основні корисності 👇
- Кокосова олія - живить, пом’якшує та надає блиск волоссю.
- Масло ши - зволожує, живить і пом'якшує волосся.
- Олія німа - бореться з лупою, заспокоює шкіру голови.
- Екстракт хмелю - зміцнює волосся та стимулює його ріст.
- Олія броколі - живить і зміцнює волосся.
- Провітамін B5 - зволожує та заспокоює шкіру голови.
- Вітамін Е - захищає волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Враження від використання.
▪️Маска має доволі легку, не надто жирну текстуру.
▪️Білого кольору, зі специфічним травʼяним ароматом (якщо не нюхати безпосередньо, то його не відчуваю).
▪️Розподіляється легко. Використовую її 1-2 рази в тиждень замість бальзаму/кондиціонеру.
▪️На дотик маска робить волосся мʼякеньким, а на вигляд блискучим.
▪️Щодо мого страху: не обтяжує волосся у прикореневій зоні, не пришвидшує жирніння шкіри голови (у мене щоденне миття і так, якщо в догляді щось не те, то може виникнути потреба використання сухого шампуню чи миття швидше).
▪️Чи впливає на ріст волосся? Сказати важко, адже це комплексний процес. На мою думку, саме на ріст волосся ефективно впливають втирки (від Hillary пробувала таку і вона направду дієва: https://club.makeup.com.ua/post/56884/)
Загалом, маска для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 - доволі цікавий варіант, але тепер мені ще цікавіше дізнатись, яка текстура у кондиціонера від даного бренду 🙂
Коментарі (0)