О лії-тінти від Lamel: ще один прорив у моїй б’юті-колекції!
Вік живи- вік учись і відкривай нове для себе
Не знаю, чи буває у вас таке, що ви думаєте: "Ну ось це точно вершина, кращого вже не знайти!" А потім життя підкидає щось нове – і ти знову відкриваєш цей світ, як дитина.
Так сталося і в мене з олійками-тінтами від Lamel, які приїхали до мене у боксику від Клубу. Дякую за класні конкурси і крутезні подарунки"
Нещодавно я ділилася враженнями про їхню "шоколадну" олійку, і тоді вона здавалася мені косметичним проривом. Але ці тінти… Це вже інший рівень!
💄 Перше враження – увага до деталей:
- Герметична упаковка з QR-кодом на баночці. У мене відразу виникає відчуття безпеки та впевненості у якості.
- Аромати! "403 Кавун" і "404 Ягідний лід" пахнуть так, що хочеться одразу випробувати. І на перший погляд, вони дуже подібні між собою, але на губах видно різницю)
💡 Деталі, які підкорили:
- Кисточка– прозора "ніжка" (я спочатку подумала, що його взагалі немає 😅) і ворсиста, м’яка насадка трикутної форми. Зручна! Гарно промалювує контур і рівномірно розприділяє олійку на губах. Поки мазюкаєшся, отримуєш свій кайф
- Текстура – олійна!
- Ефект під час нанесення– спочатку стартове покриття буде напіврозоре, і буквально через декілька секунд буде поміно зміну кольору на більш насичену. Ніби Олійка перетворюється на блиск, який має колір!
💎 Стійкість – окремий "вау":
Ця олійка-тінт тримається впродовж дня Переживе їжу, а після поглинання олійки, або ж коли вона просто стреться - залишається пігмент і здоровий блиск. Не пересушує, а навпаки лишається відчуття здорового зволоження і ніби наповненості губ.
Для видалення знадобиться міцелярка – просто серветкою не обійтися. В моєму випадку так точно. Бо пігмент дуже інтенсивно співпрацює з губами.
Далі покажу фото, як виглядає олійка відразу після нанесення і в той момент, коли я гарненько стерла серветочкою саму олійку і лишився тінтовий колір.
Це для мене дійсно цікава річ!
Взагалі мені дуже подобається такий ефект! Я досі під враженнями і вже всім подругам розказую про це "чудо техніки")
Єдиний момент – ці відтінки для мене трохи яскраві через світлу шкіру. Але я вже маю план: автозасмага або літо! Уявляю, як ці кольори будуть виглядати на засмаглому обличчі.
На фото намагалася передати текстуру та ті милі бульбашки в баночках. Це справжній б’юті-розрив, який змінює твоє уявлення про тінти. На фото детально показую текстуру в баночках, на яку хочеться дивитись! Заворожує.
P.S. Пам’ятаєте ті тінти-плівочки, які здирались? Забудьте! Ці олійки – новий рівень комфорту й задоволення. Вони чудово зволожують губи, і це моя любов! 💕
РЕКОМЕНДУЮ! 🙌
Коментарі (0)