Як обрати крем для рук: важливі інгредієнти кремів для сезону осінь-зима
В холодну пору це питання стає гостро, як ніколи. Розберімося разом як знайти свій крем для рук.
Брендів багато, але щоб звузити коло пошуків, подумай про те, що саме потрібно твоїй шкірі. І зрозумій, який з компонентів підходить саме під твої потреби. Звісно, їх багато різних, але я зібрала найрозповсюдженіші і розкажу про їхні властивості.
Гліцерин
Цей компонент — справжній рятівник для сухої шкіри. Він допомагає утримувати вологу, навіть якщо ти цілий день на морозі.
Масло ши
Що може бути кращим для глибокого живлення? Масло ши пом’якшує, знімає сухість і створює легкий бар’єр, який захищає шкіру від агресивних умов.
Пантенол
Якщо твої руки вже потріскалися, пантенол допоможе загоїти мікропошкодження і зробить шкіру більш еластичною. Це мастхев для зими!
Ланолін
Пом’якшує, живить і захищає шкіру від втрати вологи.
Кераміди
Наповнюють шкіру та запобігають зневодненню, підвищують захисні функ ції.
Вітамін Е
Це не тільки антиоксидант, але й чудовий пом’якшувач. Креми з вітаміном Е — мої фаворити, адже вони допомагають уникнути лущення.
Сечовина
Активізує регенерацію, загоює рани та бореться із лущенням одночасно.
Мій досвід: як обрати свій ідеальний крем?
Зізнаюсь, були часи, коли я обрала крем виключно за запахом. Потім стала шукати ті, що класно пахнуть, і швидко вбираються. І тільки зараз я дивлюся на компоненти. Також звертаю увагу на консистенцію. Легкі креми — легке зволоження, щільні — тривале.
В ідеалі мати одразу три креми для рук у своєму догляді:
- На день: Легкий крем із гіалуроновою кислотою, який швидко вбирається.
- На ніч: Густий живильний крем із маслом ши чи ланоліном.
- Для екстреного догляду: Крем із пантенолом для загоєння тріщин.
Crumb. Hand Cream
Декілька слів про це гарний синій кремчик на фото. Мені вдалося затестити два креми цього бренду і я можу сказати, що аромати ту дійсно неймовірні. Це прям таки парфумерні композиції, багатогранні, глибокі, приємні. Точно варто пробувати і знаходити свій. Я продовжу тестування, але поки — чорний нарцисами та амброю — моя любов.
Я думала, що на ароматі завершаться всі круті враження, бо так часто стається з продуктами на хайпі. Але цей крем для рук прям вау. Круто зволожує, легко всотується, підтримує кутикулу акуратною. Все просто чудово. А ще, маленький формат паковання має вушко, за яке можна почепити крем замість прикраси на сумочці.
Мінуси будуть? Ну, так) Всі ми знаємо, що відбувається з цупкими пакованнями кремів. Особливо, якщо носити їх в сумці. На фото я не маскувала цей момент, і чітко видно, як із дірочки на заломі витікає крем((
Ще кілька порад:
- Носи крем із собою в сумочці, щоб завжди мати його під рукою.
- Не забувай використовувати рукавички — це найкращий спосіб зберегти тепло і вологу.
- І, головне, не чекай, поки шкіра стане сухою чи потріскається. Краще запобігти проблемі, ніж боротися з наслідками.
Додам сюди крем для рук, які повністю мені підійшли. Тобто: мали чудовий аромат, приємну консистенцію, круто зволожували, захищали від сухості, а також всотувалися і не лишали липкість чи жирний шар.
Коментарі (0)