Ya Yana

Як обрати крем для рук: важливі інгредієнти кремів для сезону осінь-зима

Як обрати крем для рук: важливі інгредієнти кремів для сезону осінь-зима

Брендів багато, але щоб звузити коло пошуків, подумай про те, що саме потрібно твоїй шкірі. І зрозумій, який з компонентів підходить саме під твої потреби. Звісно, їх багато різних, але я зібрала найрозповсюдженіші і розкажу про їхні властивості.

Гліцерин

Цей компонент — справжній рятівник для сухої шкіри. Він допомагає утримувати вологу, навіть якщо ти цілий день на морозі.

Масло ши

Що може бути кращим для глибокого живлення? Масло ши пом’якшує, знімає сухість і створює легкий бар’єр, який захищає шкіру від агресивних умов.

Пантенол

Якщо твої руки вже потріскалися, пантенол допоможе загоїти мікропошкодження і зробить шкіру більш еластичною. Це мастхев для зими!

Ланолін

Пом’якшує, живить і захищає шкіру від втрати вологи.

Кераміди

Наповнюють шкіру та запобігають зневодненню, підвищують захисні функції.

Вітамін Е

Це не тільки антиоксидант, але й чудовий пом’якшувач. Креми з вітаміном Е — мої фаворити, адже вони допомагають уникнути лущення.

Сечовина

Активізує регенерацію, загоює рани та бореться із лущенням одночасно.

Мій досвід: як обрати свій ідеальний крем?

Зізнаюсь, були часи, коли я обрала крем виключно за запахом. Потім стала шукати ті, що класно пахнуть, і швидко вбираються. І тільки зараз я дивлюся на компоненти. Також звертаю увагу на консистенцію. Легкі креми — легке зволоження, щільні — тривале.

В ідеалі мати одразу три креми для рук у своєму догляді:

• На день: Легкий крем із гіалуроновою кислотою, який швидко вбирається.
  • На ніч: Густий живильний крем із маслом ши чи ланоліном.
  • Для екстреного догляду: Крем із пантенолом для загоєння тріщин.

Crumb. Hand Cream

Декілька слів про це гарний синій кремчик на фото. Мені вдалося затестити два креми цього бренду і я можу сказати, що аромати ту дійсно неймовірні. Це прям таки парфумерні композиції, багатогранні, глибокі, приємні. Точно варто пробувати і знаходити свій. Я продовжу тестування, але поки — чорний нарцисами та амброю — моя любов.

Я думала, що на ароматі завершаться всі круті враження, бо так часто стається з продуктами на хайпі. Але цей крем для рук прям вау. Круто зволожує, легко всотується, підтримує кутикулу акуратною. Все просто чудово. А ще, маленький формат паковання має вушко, за яке можна почепити крем замість прикраси на сумочці.

Мінуси будуть? Ну, так) Всі ми знаємо, що відбувається з цупкими пакованнями кремів. Особливо, якщо носити їх в сумці. На фото я не маскувала цей момент, і чітко видно, як із дірочки на заломі витікає крем((

Ще кілька порад:

• Носи крем із собою в сумочці, щоб завжди мати його під рукою.
  • Не забувай використовувати рукавички — це найкращий спосіб зберегти тепло і вологу.
  • І, головне, не чекай, поки шкіра стане сухою чи потріскається. Краще запобігти проблемі, ніж боротися з наслідками.

Додам сюди крем для рук, які повністю мені підійшли. Тобто: мали чудовий аромат, приємну консистенцію, круто зволожували, захищали від сухості, а також всотувалися і не лишали липкість чи жирний шар.

08 січня, 2025
Ya Yana
08 січня, 2025