крем KOSIA Acnet з ретинолом та азелаїновою кислотою
пробник 2 мл
Спершу я хочу звернути увагу на саму упаковку пробника. Це чорний матовий саше-пакетик з білими написами — виглядає лаконічно та стримано. На упаковці зазначено ключові інгредієнти — азелаїнова кислота та ретинол. Такий дизайн одразу викликає довіру до продукту: без зайвих прикрас, усе чітко і по суті.
Крем має легку, приємну текстуру, яка рівномірно розподіляється по шкірі. Проте, щоб засіб повністю ввібрався, потрібно почекати кілька хвилин.
Аромат у крему трав’яний, але зовсім не нав’язливий. Це приємний природний запах, який швидко зникає після нанесення. Таке поєднання робить продукт комфортним для використання навіть для чутливих носів.
Що в складі?
- Азелаїнова кислота — працює як антибактеріальний та протизапальний агент. Вона регулює вироблення себуму, бореться з постакне та вирівнює тон шкіри.
- Ретинол — стимулює оновлення клітин шкіри, сприяє очищенню пор та покращує текстуру шкіри.
- Мигдальна та виноградна олії — забезпечують живлення та пом’якшують шкіру, запобігаючи пересушуванню.
- Екстракти трав — заспокоюють шкіру та знімають подразнення.
- Гліцерин та інші зволожувачі — забезпечують достатнє зволоження та утримання вологи у шкірі.
Як використовувати:
Я використовувала його ввечері як фінальний етап догляду на очищене обличчя після тоніка. Після кількох застосувань можу сказати, що крем працює мʼяко, без агресивного впливу на шкіру. Жодних подразнень чи неприємних відчуттів у мене не виникло.
У мене були кілька дрібних висипань, які після 3-4 застосувань почали затухати. Крем допоміг зняти почервоніння та заспокоїти шкіру. Завдяки ретинолу шкіра виглядає свіжішою, тон трохи вирівнявся. Після нанесення варто зачекати кілька хвилин, поки він повністю вбереться. Спершу шкіра ніби липкувата, але це відчуття швидко зникає.
Як на мене, пробник 2 мл — це чудова можливість протестувати дію крему перед покупкою повнорозмірної версії. Думаю, повнорозмірний варіант точно вартий уваги для тих, хто шукає м’який засіб з ретинолом для боротьби з акне та постакне.
Поєднання азелаїнової кислоти та ретинолу — сильний тандем, який ефективно працює проти акне та вирівнює тон шкіри. Водночас наявність зволожувальних та заспокійливих компонентів робить цей засіб досить м’яким для шкіри. Рекомендую спробувати ☺️
Коментарі (0)