Ірина 🦋

Шампунь та бальзам об'єм та зміцнення

Шампунь та бальзам об'єм та зміцнення

Засоби від італійського 🇮🇹 бренду Myly-mylyny Millini із серії об'єм та зміцнення

Шампунь та бальзам-кондиціонер зроблені в одному дизайні, пластикова пляшечка жовтого кольору 💛з кришечкою фліп-топ, обʼєм 250ml, є також маленьки у обʼємі 100ml.

Обидва засоба мають дуже приємний аромат, схожий на персик 🍑

Ціна в них не велика 👛

Моє волосся натуральне, пряме, не пористи. Нормального типу, мою десь раз у 2-3дні.

Шампунь дбайливо очищає шкіру голови і волосся від забруднень, забезпечує живлення і зміцнення волосся по всій довжині. Компенсує втрату природної вологи, перешкоджає появі кінчиків, що січуться, збільшує міцність та еластичність, додає блиск та гладкість, робить волосся міцним і пружним.

Очищає шампунь не погано, констстенція в нього більше до рідкої, волосся з ним не жирніє швидше звичайного. Але для мене в нього один великий мінус ➖, через що більше не куплю, сильно плутає волосся, вже під час миття, у мене зазвичай таке походить від безсульфатних шампунів. Якщо після інших шампунів я можу і не використовувати кондиціонер, то після цього шампуню він обов'язковий, інакше волосся в мокрому вигляді перетворюється на мочалку.

Не скажу що шампунь дає якийсь додатковий об'єм, в порівнянні з іншими, але в той же час волосся з ним не прилизане

Бальзам Myly-mylyny Millini забезпечує зміцнення волосся по всій довжині, насичує кожне пасмо елементами, що наповнюють структуру та піднімають волосинки від самого кореня. Бальзам чудово живить шкіру голови, оптимізує водний баланс клітин дерми. Відкрийте для себе здоровий об'єм та блиск кожного сантиметра доглянутих пасом волосся, що так і заворожують погляди.

Бальзам-кондиціонер сподобався мені більше, але без "вау"! Консистенція середня, більш до густої.

Тримаю на віджатому від води волосся близько 5 хвилин, не скажу що він робить моє волосся м'яким після застосування, як наприклад ось цей улюблений бальзам https://club.makeup.com.ua/post/40090/ або ця маска https://club.makeup.com.ua/post/44583/ але принаймні після шампуню, він розплутує волосся.

Не дивлячись на свою приємну вартість, не скажу, що ці засоби мені підійшли, і я їх не повторю. Шампунь віддам чоловікові, у нього коротке волосся, так що заплутуватись не буде чому 😂

08 січня, 2025
Ірина 🦋
08 січня, 2025