Детокс маска для обличчя
Q+A Activated Charcoal Face Mask
Люблю такі маски і частіше віддаю їм перевагу, ніж тканинним. Засіб від Q+A ідеально вписався в мою рутину догляду за шкірою, тому замовляю вже вдруге.
Зручно, що на пакуванні та на самій баночці розміщено так званий "чек-лист", який одразу розповідає нам про основні фунції маски, для якого типу шкіри вона підійде, як і коли використовувати. Сама маска з баночці з щільного скла і додатковою захисною кришечкою в комплекті.
Q+A Activated Charcoal Face Mask спрямована на детокс та очищення шкіри. Основним компонентом є активоване вугілля, тому виробник обіцяє, що маска глибокого очищує пори.
Маска має кремову, досить густу текстуру і легко розподіляється по шкірі. На обличчі відчувається комфортно, важливо тримати чітко до 10 хв за інструкцією, бо якщо залишити довше, з’являється відчуття стягнутості. Важливий момент, що при висиханні маска не осипається і змивається без проблем теплою водою.
Я наношу маску декілька разів на тиждень і не дуже товстим шаром. На собі помітила, що шкіра (у мене комбінований тип) після її використання стає помітно м’якою та гладенькою, трохи зменшується видимість чорних цяток, але звісно ж, що повністю вони не зникають. Шкіра відчувається очищеною, зменшується жирність, жодних неприємних відчуттів або подразнень.
Мені маска подобається, чому варто спробувати? 💙
- переважно натуральний склад, оскільки більшість інгредієнтів мають природне походження;
- очищення шкіри без пересушування;
- при регулярному використанні вирівнюється тон обличчя;
- веганський продукт, не тестується на тваринах;
- не містить ароматизаторів;
- гарний варіант як для додаткового догляду.
Коментарі (0)