Alina_Demchenko

Як я рятувала свої губи: Girlwood Lip Care Set

Цей набір наче і створили для таких людей як я , в яких замість губ дві колючі щітки для металу, бо назвати то губами чи шкірою - не можливо. Для нас, для таких людей існує два шляхи : вколоти губця чи істікати кров'ю, якщо раптом забув намастити губи бальзамом. Тому, я продовжую поповнювати свою колекцію новими засобами для губ, шукаючи ті самі які зможуть мене врятувати.

Тут же в нас зібрався справжній СПА комплекс для сухих губ ( нормальні губи теж оцінять). Набір від Girlwood містить в собі 4ри продукти : Скраб для губ, бальзам для губ, маска для губ та олія для губ.

Зовнішній вигляд продуктів доволі схожий, відрізняються кольором. Чисто по інтуіції розумієш, що розпочинати треба з найсвітлішого і закінчувати найтемнішим. І впринципі коли вони всі разом стоять ,то легко взяти потрібний. Скраб і бальзам у формі стіку, а маска і олія - в рідкому. Самі флакони не поганої якості, пластик доволі міцний. Окрім схожого дизайну засобів в них, спільний аромат, який впливає також на відчуття - солодка м'ята. Як ви розумієте, всі засоби трошки охолоджують і якщо чесно, то я обожнюю цей ефект. Він наче заспокоює мої губи і дарує відчуття комфорту.

Маленький спойлер: всі продукти дуже гарно справилися з задачею.

Скрабування, це перший крок на шляху до гарних губ і я довгі роки не вірила в це. Скраби для губ з магазинів були якісь не сильно ефективні, а мій саморобний хоч все і робив що треба, але думаю що він ще й травмував губи в додачу. Тож в успіх скрабу від Girlwood я не сильно вірила. Тож які враження?

Під час нанесення, я помітила що сам продукт має не сильно великі абразиви, за текстурою доволі щільний, але наноситься на губи - без проблем, як звичайний бальзам. Подібно бальзаму, він додатково зволожує губи, то ж під час делікатного массажу, я прям відчуваю як губи стають більш м'якими, а приємний холодок додає додаткового комофорту. Завдяки всім цим факторам, скраб виявляється доволі дієвим. Ясно що від "супер-скоринок" він не позбуде, але допоможе зробити рель'єф більш рівним, більш гладким. На смак він нейтральний 😂

Особисто я задовільнена продуктом, бо він скрабує, не травмує і зволожує.

Користуюсь ним не часто, тільки коли треба вигуляти якусь матову супер суху помаду, яка потребує прям ідеальних губ.

8,5/10 ( то я через те що він не солодкий відняла , а під час масажу крихта да потрапляє до рота 😂)

Цей продукт є класичним прикладом гарного бальзаму для губ у формі стіку. Він має ніжну текстуру, приємний аромат і гарне зволоження протягом доволі тривалого часу. Його легке охолодження заспокоює губи, а якщо нанести цей засіб після скрабу, буде ну дуже гарний ефект. Майже ідеал губ.

Він доволі швидко починаж діяти і робити губи більш м'яким, але не можу сказати що тут є якась супер формула, що прям вирізняє його поміж других гарних бальзамів. Комфортний, охолоджує, швидко працює, гарно тривається - ось що треба знати. Зараз користуюсь ним на постійній основі, чередуючи з рідким бальзамом від цього ж бренду. Помітила що він доволі економічний.

Тут 9/10, бо засіб дуже комфортний і стає на рівні з моїми улюбленими стіками від Carmex.

Цей продукт заслуговує окремого допису і я його зроблю, що б показати що він ще може ( аби тільки раніше не закінчився). Я не вірила в маски для губ прям від слова взагалі. Вони або не робили взагалі нічого, або були звичайними бальзамими ( а інколи чудовими бальзами, як той же від Eveline) для губ які назвали МАСКА.

Перше що мене здивувало - його текстура. Вона здавалась кремообразною, але при потрапляні на пальці наче ставала одразу твердішою. Під впливом тепла вона була пластичною, і це в цілому виглядало дивно, бо не можу згадати жодного продукту такого типу. Це навіть не суфле, або кокосова олійка, це щось для мене зовсім нове.

Як і всі продукти в лінійці, вона додавала приємного охолодження, через що губи наче розслаблялись. Але не через "прохолоду" я хочу зробити на неї ще один допис. Головною причиною є те, як виглядають, як відчувають себе мої губи з цим продуктом І ЯК НА НИХ СИДИТЬ МАТОВА СТІЙКА ПОМАДА. Вона вирівнює губи, заповнює мікро тріщенки тим самим як візуально, так і на дотик, робить їх більш привабливими. Вони м'які, трошки навіть об'ємніші, а помади виглядають ну дуже гарно. Я нещодавно показувала свотчі помади від Lamel і безліч дівчат сказали що вона їм ну дуже сушить і стягує губи. Мені теж стягувала, а от маска допомгла, став просто ідеальною базою під помаду. Та й доречі : на стійкість продукту не впливає, а от демакіяж легше, бо нічого не забивається у тріщінки.

Аналогів йому - я поки не зустрічала.

Я обожнюю наносити її перед макіяжем, обожнюю наносити перед сном, перед тим як йти на вулицю. Це мабуть найкращій продукт з цього набору, бо працює він як самостійно гарно, так і в тандемі з іншими продуктами.

100/10. Обов'язково зроблю окремий допис з купою помад, бо про цей продукт мусить дізнатися кожний.

Особисто я б назвала цей продукт - оліє плампером, бо саме таку дію він і виконує. Досі не можу для себе зрозуміти : це більш доглядовий чи більш декоративний продукт, бо чимось він нагадує блиск для губ.

Почнемо з текстури: вона масляниста, але не така як у олійок для губ, більш густа і чомусь нагадало розтоплену цукерку. Вона ковзає між пальців, відчуваючись довольно щільно, але не липне і не залишає якихось слідів. Зі всього набору, саме у олійки - найбільш яскраво виражений аромат. Він не має якоїсь хімічної відушки, така собі солодка натуральна м'ята (доречі при потрапляні до рот, на смак вона саме як листочок м'яти).

Як я вже сказала - я вважаю це плампером. Ця олійка добре охолоджує губи і цей ефект відчувається найбільш яскраво. Як і те що вона трошки збільшує губи. Взагалі, мені дуже подобається як візуально виглядають губи з нею, навіть мої. Вона добре зволожує губи і не потребує якоїсь підготовки губ. От це саме повністю самостійний продукт, який сміливо можна брати поза набором.

Губи мають дуже гарно сяйво і наче трошечки з'являється колір, через приємне холодне печіння. Це комофортно, в порівняння не хочу навіть ставити адськи плампери, які нещадно пекуть на губах і роблять ті хвилини, сторіччям жаху і болі. А от це я розумію плампер : і губки гарні і губкам комфортно. Ну не краса ж ?

Після використання продукту, губи залишаються м'якими і гладкими, шкіра здається більш еластичною.

Олійка цілком заслуговує на оцінку 10/10

08 січня, 2025
Alina_Demchenko
08 січня, 2025