НЕ ЗРОЗУМІЛА ПОПУЛЯ РНОСТІ ДАНОГО КРЕМУ
в дописі детальніше
Про цей крем мені здається говорили всі косметологи в соцмережах, його нахвалювати купа косметичних магазинів.
Я довго полювала за цим пробником і ось я встигла спробувати даний крем і готова поділитися своїми чесними враженнями про нього.
Що виробник вказує як дію даного засобу:
- ГЛИБОКО ЗВОЛОЖУЄ ПРОТЯГОМ 24 ГОДИН
- БОРЕТЬСЯ З ДРЯБЛІСТЮ ШКІРИ
- СПРИЯЄ ЗМЕНШЕННЮ ЗМОРЩОК
- ВІДЛУЩУЄ ВІДМЕРЛІ КЛІТИНИ
- ПІДВИЩУЄ ТОНУС ШКІРИ
- ЗАСПОКОЮЄ ШКІРУ Й ЗМЕНШУЄ ПОЧЕРВОНІННЯ
- ВІЗУАЛЬНО ЗВУЖУЄ ПОРИ
- МАЄ АНТИОКСИДАНТНІ Й ЖИВИЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ
Зволожує він дійсно непогано, але він має мега сильну квіткову віддушку. Яка прям дуже інтенсивна, що як на мене дивно для такого недешевого засобу, бо це може бути алергеном для багатьох людей. Що звужує їхню клієнтську базу.
Текстура легесенька, гелева, як роз приділяється і лягає на шкірі можна побачити на фото нижче. Але після певний час є відчуття стягнутоті, ніби якась плівкова маска на шкірі. За хвилин 10 це зникає, але як на мене неприємний нюанс в крему за 4к.
Склад в крему доволі насичений, тому цілком з половиною зазначених функцій крем має виконувати. Пробника мені вистачило на 3-4 використання, тому функцій тій що можна помітити при тривалому використанні я не помітила.
ВИСНОВОК:
- Якщо у вас суха шкіра, я його точно не радила.
- Якщо ви його хочете купити на останні гроші, я думаю не варто.
- Якщо ви хочете спробувати, то краще брати пробник. Якщо цікаво де взяти його за 5 грн напишіть мені, я розповім.
- Якщо ви хочете обрати крем, який матиме схожу текстуру і буде легким, але зволожуючим, то зверніть увагу на https://club.makeup.com.ua/post/58137/ як на мене це значно кращий варіант за адекватні кошти.
- Не завжди дорого = що підійде всім.
- Не завжди дорого = це класно!
Хотіли б спробувати щось від бренду? Або можливо вже щось спробували?
Коментарі (0)