NextBeau Clear Blemish
Короткий огляд на точкові засоби
Не так давно я придбала точкові патчі проти прищів, які вже скоро закінчаться. Тож вирішила поділитися враженнями заодно розповісти про лосьйон з цієї серії, який вже в мене давно.
Патчі точкові від прищів NextBeau
NEXTBEAU Clear Blemish Spot Patch — це клейкі патчі для догляду, спеціально розроблені для проблем, пов'язаних із прищами. Завдяки унікальній суміші інгредієнтів AHA, BHA, PHA, чайного дерева та центели сприяють зменшенню запалень, подразнень та пришвидшують загоєння. Допомагають шкірі підтримувати ідеальний рівень зволоження для подальшого загоєння ранки та мінімального рубцювання.
Тонка прозора текстура утворює невидимий захисний шар, який захищає від зовнішнього бруду, запобігає інфекції та сприяє швидкому загоєнню ран від прищів. Також вони водостійкі.
Спосіб застосування: очистити шкіру та витерти її насухо. накласти 1 патч на 1 зону подразнення на 8-12 годин, після чого зняти його.
Враження: почну з того, що мені в них сподобалося. По-перше їх кількість і досить бюджетна ціна, вони дійсно тоненькі і майже не помітні на обличчі. По-друге не поганий склад де на перших позиція є саліцилова кислота та чайне дерево.
Але якщо порівнювати їх з Hero Cosmetics, PanOxyl та Cosrx, вони слабкіші. Тут потрібно 3-4 застосування, що побачити результат. Але не можу сказати, що вони мені не сподобались. Я зазвичай їх використовую, коли щось випадково роздеру і не хочеться, щоб туди потрапляв бруд і бактерії.
Лосьйон для обличчя Nextbeau Clear Blemish
NEXTBEAU Clear Blemish Drying Lotion - лосьйон для точкового застосування. Містить AHA/BHA/PHA/LHA кислоти, які відлущують мертві частинки шкіри, очищають пори, і каламін сприяє швидшій регенерації шкіри, перешкоджаючи утворенню слідів постакне, допомагає контролювати надлишкову активність сальних залоз, регулює виділення шкірного сала, знижує закупорювання пор, появи почервоніння та прищів. Рекомендується для проблемної, жирної та комбінованої шкіри.
Спосіб застосування: На останньому етапі догляду за шкірою нанесіть оброблений рожевий шар засобу на проблемну зону за допомогою ватної палички. Не збовтувати, у разі збовтування дати відстоятися кілька годин.
Склад: Water/aqua/eau, alcohol, calamine, glycerin, hydroxyacetophenone, magnesium aluminum silicate, ethylhexylglycerin, centella asiatica extract, butylene glycol, disodium EDTA, capryloyl salicylic acid, salicylic acid, gluconolactone, glycolic acid, 1,2-hexanediol, dimethyl sulfone, fragrance (parfum), citronellol, geraniol, alpha-isomethyl ionone, linalool, hydroxycitronellal.
Враження: він вже в мене давненько, чесно дуже приваблює його дизайн. І по дії він виявився досить не поганим. Найкраще він все таки знімає запалення та почервоніння. Єдине можливо хто чутливий до ароматів, може не сподобатись, на диво він дуже парфумований перші 10 хвилин я точно його чую далі аромат зникає. Мене це особисто не дратує, навпаки викликає асоціації з духами Dzintars, щось таке білоквіткове, трояндочки.
Одним словом враження все таки більш позитивні, навіть з цікавістю спробувала ще щось з цієї лінійки.
Коментарі (0)