Порожні баночки #12
З новим роком!
Мала зробити цей пост ще наприкінці грудня, але збиралася у відпустку і не знайшла часу. Отже, ось мої останні порожні баночки в 2024 році.
1. Відбілююча зубна паста Crest 3D White Brilliance Vibrant Peppermint.
Вже розповідала, як люблю цю зубну пасту. Тут вона була в мене в міні-форматі.
2. Крем для ніг Byphasse Home Spa Foot Cream.
Якщо ви звертали увагу на Byphasse, ви помітили привабливу цінову політику бренду - об'єм великий, а коштує копійки. То ж я придбала пару продуктів для знайомства, одним з яких був цей крем для ніг. В цілому це нормальний крем, достатньо масний. То ж нанесли - і одразу в постіль. Не можу сказати, що робить якісь дива, але вистачає ну дуже надовго. Знахідка за такі гроші.
3. Крем для шкіри в зоні суглобів Ahava Clineral PSO Joint Skin Cream.
Швидко кристалізувався бо мабуть взяла його незадовго до закінчення строку придатності. Так що не можу сказати нічого суттєвого. На перший погляд був звичайний крем.
4. Крем для рук Ahava Clineral X-Zem Hand Cream.
А ось це дуже приємна штука. Один з найпоживніших кремів для рук, що в мене були. Наносити багато не треба, бо буде довго вбиратися. Достатньо природний запах (крем на основі мінералів Мертвого моря), без відчуття чогось штучного.
5. Пінка для вмивання Etude Baking Powder BB Deep Cleansing Foam.
Отримала в подарунок від MakeUp. Обличчя вмиває "до скрипу" 🙂 Здається й трошки пересушувало.
6. Сироватка для обличчя з вітаміном С Feel Free Vit C + Hyaluronic Acid Concentrate Glow Drops Serum.
Я ще повернусь до цього бренду, бо скоро закінчиться ще їх тонік. Якщо коротко, це якась примітивна жижа, наче розтанувший холодець, із дешевим запахом. Власне, чого я очікувала за такі гроші? (335 грн). Важкі скляні флакони з дерев'яними ковпачками зроблені на совість, наче вони на пакування більше коштів витратили, ніж на самі засоби. Фє.
7. Протизапальні патчі від акне Cosrx Acne Pimple Master Patch.
Не те, щоб вони давали мені майже стовідсотковий результат, що я повертаюсь до них знову і знов, але в боротьбі з непроханими акне всі засоби йдуть у хід)
8. Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя, CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF30 (пробник).
Також подарунок від MakeUp. На обличчі відчувається приємно, шкіра така наповнена, з легким здоровим блиском (якщо не переборщити). Але він протягом дня не поглинається. Влітку я б його наносити не хотіла. Проте, якщо під макіяж - тоді нормально, тональна основа не скочується і все це заматує.
9. CC-крем Ahava Color Skin Protection SPF 30.
Магічний CC-крем) Витискаєш з тюбіку - білий, а як тільки починаєш розподіляти, він жовтіє (наче підлаштовуючись під тон шкіри - за рахунок жовтих, ледь помітних, крупинок (мінералів?), що розтираються в процесі). Але... для мене він, по-перше, надто жовтий, навіть не очікувала такого покриття від CC-крему. А ще його важко розподілити по обличчю без плям і він скочується. Зовсім не сподобався, викидаю навіть не закінчивши.
p.s. подивилась зараз на його вартість і ледь не впала - за 1800 я б його ніколи в житті не взяла)
10. Консилер Bell HypoAllergenic Cover Eye&Skin Concealer.
Моя палочка-виручалочка для маскування недоліків шкіри (почервонінь). Дає надійне, щільне покриття. Наношу крапельку на свої червоні цяточки, даю підсохнути менше хвилинки, а потім пласким пензликом розтушовую так, щоб воно злилось із моєю шкірою без видимих переходів.
Коментарі (0)