SomovaFM

Tink Superfood Set Christmas Cookie

Tink Superfood Set Christmas Cookie

Рівно рік тому, я отримала цей наборчик в подарунок від чарівної Чистикова Дар'я . Пройшов рік і я нарешті созріла про нього розповісти. По-перше, користувалась ним впродовж усіх зимових свят, що допомагало мені підтримувати цей настрій.

В наборчику Tink був гель для душу, крем для рук та бальзам для губ.

Всі засоби мають неймовірний аромат імбирного печива з корицею та цедрою апельсина. Це справжнє свято для моїх рецепторів.

Невеличкий формат із зручною кришечкою фліп-топ, через який легко дозується засіб.

Тільки відкривши пляшечку, одразу відчувається цей неймовірно смачний аромат різдва та безтурботності. Він заповнює усю ванну кімнату та ніби охоплює в обійми.

Гель майже прозорий, має легкий зеленуватий відтінок. Густий та рідкий по консистенції. Піниться із невеликої кількості у пухну піну, при цьому його відтінок ніяк не відіграє ролі на шкірі.

Змивається легко, не залишаючи по собі плівки на шкірі.

Зручний формат пляшечки плоскої форми, дуже легко брати із собою у маленьку сумку.

В складі має олію ши та екстракт гуави, що добре зволожує та захищає ручки від подразнень, загоюючи рани.

Крем щільний по консистенції, густий та має легкий рожевий відтінок. Він легко та приємно розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишаючи жирності. Шкіра ручоу виглядає сяючою, ніби у невагомих шовкових рукавичках.

Аромат в крему відчутний і після нанесення, в ньому більше терпкої кориці з нотками кардамону.

Бальзам у форматі стіка із зручним носиком, через який зручно дозувати засіб легким натиском на тюбик.

Аромат в бальзаму більш солодкий, цукровий, його хочеться з'їсти.

Сам бальзам щільний по консистенції, ніжного рожевого кольору. Та при нанесенні на губи починає ніби то танути, перетворюючись на поживний бальзам.

Більзамчик ще дає ефект тінту, бо після вбирання у губи залишає по собі цей легкий рожевий тон. Він добре маскує шелущіння, навіть бореться із ним.

В бернду безліч варіантів таких подарункових "цукерочок", ідеальний варіант для подружок та колен на будь яке свято.

08 січня, 2025
SomovaFM
08 січня, 2025