Marion

Домашнє фарбування

Домашнє фарбування

Привіт. В мене був експеримент з новою фарбою яку я спробувала на собі. Це італійська фарба фанола. Огляд на неї як по якості я дам трохи пізніше, як затестю стійкусть кольору, а зараз сам колір і його зміна. Я дуже давно фарбувалася в рудий а потім все хотіла просто русий, і будь який русий в мене потім змивався в рудий знову. Ну нічого тут вже не зробиш поки волосся не відросте. Рудий пігмент самий стійкий.

Я взала фарбу фанола два різних кольори але з одним підтоном. І перд покупкою у відгуках прочитала важливу інформацію.

Дівчата ФАРБА ТЕМНИТЬ!

Тобто вам треба взяти на пару тонів світліше ніж в інших виробниках. Я взяла колір 7 та 8 і змішала в однаковій пропорціі. Підтон 11-це холодний підтон.

По логіці повинен бути світлий блонд - але це явно середньо або темно русий і глибина явно не 7,5 а десь 6. Враховуйте це коли будете фарбуватися. В усьому іншому фарба гарна.

Потримала на волоссі .... і вуаля. Ось такий колір вийшов. Він дійсно перекрив рижину. Став більш нейтрально сірим. Мені таке подобається. Єдине що.... такі тони не тримаються довго в будь яких фарбах. Це біда холодних фарб. Тон треба підтримувати або спеціальними шампунями чи тонуванням. Але я подивлюся наскільки довго буде змиватися знову до рудого кольору)

І ось який результат вийшов. Перше фото до, а друге після)

09 січня, 2025
Marion
09 січня, 2025