М'яке очищення волосся з Bond Repair
Враження від L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Shampoo
Давно хотіла спробувати цей шампунь і нарешті я пишу про нього відгук)) якщо чесно, він виявився дещо інакшим, ніж я очікувала.
Насправді, я думала, що шампунь буде очищати волосся мало не до скрипу, та він вимиває досить м'яко, хоча відчувається і свіжість, і волосся чисте у результаті.
А ще, помивши волосся в соло з цим шампунем, я зрозуміла, що потрібно було все ж брати маску до нього, адже після миття, волосся по довжині було сплутане. Завдяки термозахисту, висушене волосся виглядало гарно, та все ж, шампунь рекомендую використовувати разом із маскою як мінімум.
Консистенція як у звичайного шампуню, вона гелева, рідка, перламутрова. Аромат парфумований, свіжо-солодкий, він досить непоганий, яскравий, залишається на волоссі після миття.
Шампунь піниться дуже добре, вистачає буквально краплини, щоб утворити багато пухкої піни. Промиваю волосся двічі.
У складі є ПАР, гліцерин, структуроутворюючі компоненти, ароматизатори, консерванти, саліцилова кислота, лимонна кислота.
Загалом, шампунь базовий та м'який, нічого особливого, можливо у комплексі з іншими засобами Bond Repair буде краще працювати.
Пляшечка з шампунем, об'ємом 200мл, виконана у стилі Elseve та у відтінках лінійки Bond Repair. Кришечка фліп-топ, закривається та відкривається нормально.
Коментарі (0)