Mandarinka

Проблемна шкіра і зволожувальний крем від Joko Blend

Проблемна шкіра і зволожувальний крем від Joko Blend

Вітаю! У мене проблемна шкіра, яка хоч і потребує зволоження, але якщо в складі засобів на перший місцях гліцерин, або олії - мене сипе. Тому догляд має бути потужний, але легкий - така дилема. Користувалась цим кремом більше 5 місяців і готова до висновків.

Пінка для умивання лога - я не перенавантажую себе доглядом. Мені не потрібно насити все одразу: сироватку, тонер, крем. Достатньо або одного зволожуючого засобу, або максимум 2.

Зараз користуюсь повністю лінійкою від Joko Blend:

💦 Крем хоч і зволожуючий, але має дуже легку консистенцію. Він легко розноситься по шкірі та впитується.

💦 Абсолютно не залишає по собі липкості - це для мене одразу одна з ознак, що засіб мені підійде в подальшому.

💦 Надає гарне зволоження, в 90% випадків мені вистачало в догляді тільки крему. Дуже рідко, коли повітря було прям надто сухе - вводила в догляд тонер.

💦Зволоження вистачає на цілий день, при цьому шкіра не жирніє надмірно.

💦 Дуже легкий косметичний аромат, доволі нейтральний.

👀 Але після довгого використання почала тріскатись в різних місцях кришечка. Потім побачила, що така проблема виникла не тільки у мене. Крем все ще закривається і це повпливало тільки на зовнішній вигляд флакону.

Користувалась кремом як в жарку погоду, так і взимку - підійшов в обидвох випадках, але влітку все ж таки таке легке зволоження - те що треба 💗

09 січня, 2025
Mandarinka
09 січня, 2025