Інна ✨

Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

Ще один продукт з подарункового боксику від Makeup Club - це мініатюра ліпосомальної сироватки для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum. Було дуже цікаво спробувати, бо ціна за повнорозмір дуже не бюджетна, сироватка вироблена у Франції та заявлена як продукт преміум-сігменту з доволі багатим составом.

Флакончик 10 мл з щільного напівпрозорого пластику, з градієтном від червогоно до чорного кольору. Відчувається приємно та дуже естетично виглядає на моїй косметичній поличці. Кришечка відкручується та на ній є лопатка-дозатор для сироватки, яка мені не дуже зручна, бо за 1 раз набирає на себе дуже мало продукту, треба багато разів занурювати у флакон знов і знов, та я вважаю, що це елементарно не дуже гігієнично.

Сироватка має доволі інтенсивний трояндово-молочний аромат, якій в цілому приємний та не відчувається після нанесення на шкіру. Консистенція легка, схожа на молочко для тіла, майже напівгелева. Продукт приємно відчувається на шкірі, швидко вбирається та не залишає липкости. Не конфліктює з моїм корейским доглядом, не визвала роздратування чі алергичної реакції. Я користуюсь сироваткою вже 2 тижні, під ночний крем - тож можу сказати, що расход дуже економічний. Шкіра після використання стала трошки пружніша та доглянута, але в мене якось і немає конкретних проблем на обличчі. Зрозуміло, що ніяка сироватка, навіть за всі гроші світу, не прибере з вашого обличчя усі зморшки та не зробить на 20 років молодшою, але цей продукт мені сподобався. Приємно протестувати, бо сама я б ніколи не звернула на неї увагу.

10 січня, 2025
Інна ✨
10 січня, 2025