Шампунь з маракуєю Balea
Гідний уваги і бюджетний
Шампунь Balea Volumen Maracuja— чудовий вибір для тих, хто бажає додати об'єму своєму волоссю. Я вирішила його спробувати без особливих сподівань. Після використання цього засобу волосся набуває легкості та стає більш пишним, що особливо важливо для власників пошкодженого волосся. Аромат маракуї — це справжній бонус: свіжий, фруктовий і дуже приємний, він додає відчуття свіжості на весь день.
Переваги:
- Ефект об’єму: Шампунь дійсно надає волоссю пишності, зберігаючи його легкість.
- Без силіконів: Продукт підходить для тих, хто віддає перевагу засобам без силіконів.
- Веганський склад: Відзначений знаком Vegan, що підтверджує відсутність компонентів тваринного походження.
- Аромат: Найкраще що може бути в такому шампуні.
Недоліки:
Мені здається що деяким користувачам із дуже сухим волоссям може знадобитися додаткова зволожуюча маска або кондиціонер, оскільки головний фокус засобу — саме надання об’єму. Тому цей шампунь може підсушувати волосся.
Як на мене це гарний варіант для щоденного використання. Він поєднує гарний догляд, об’єм і освіжаючий фруктовий аромат. Ідеально підійде для тих, хто любить легкість і природний блиск у волоссі. А ще він дуже бюджетний, мені передали з європи де він коштував менше 1 євро.
Коментарі (0)