Соковиті губи разом з Avon
Avon Lip Gloss Ultra Colour - Forbidden Fig
Всім доброго вечора! Сьогодні хочу розповісти про неймовірно красивий блиск для губ Avon, а разом з тим - що спонукало мене шукати саме такий відтінок! Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити допис повністю. Тут весела і нетипова історія 🤓
Почалось все з класичного: "Та мені нічого не треба, зараз незаплановані покупки не вітаються". Як тут сниться мені сон 😆 Що наче я йду в школу і обираю блиск для губ. Один був червоний з шиммером, а другий - такий ягідний з ще більш вираженими блискучками. Я досі памʼятаю той момент, коли наносила цей засіб на губи, і він шалено мені сподобався. Зранку встала з непереборною думкою: "Мені таке треба!" - і понеслась шукати по магазинам. Насправді, червоний з шиммером знайшла лише у бренду Pupa, а ось з ягідними прийшлось потрудитись. Хоч, я одразу подумала про Avon, та й мама мені теж сказала там глянути. Дуже багато варіантів було в нейтральних гамах, або ж з півпрозорою базою без пігменту. Пошукала я ще різні картинки в інтернеті та вирішила все ж зупинитись на Ейвоні. Обрала відтінок 25 - Forbidden Fig.
Пакування
Дуже витончений та лаконічний дизайн. Один в один по розмірам з консилером Fit Me. Компактний, добротно зроблений. На корпусі містить срібне напилення. Обʼєм - 7 мл.
Аплікатор
Я ніколи не користувалась блисками даного бренду, точніше як. В мене колись дуже давно був якийсь з охолоджуючим ефектом [з ментолом, скоріш за все], в якого був пензликовий аплікатор. Не скажу, що це було суперзручно, але доволі цікаво. Тут все ж класичний, але теж нетипової форми. Він має вгин всередину, що позволяє захопити більше блиску. Користуватись ним зручно, гарно розподіляє.
Відтінок | Свотчі на руці
Відтінок, повтоюсь - Forbidden Fig. Стиглий, інжирно-сливовий колір з вишневим нахилом. Містить велику кількість шиммеру, який гарно виблискує на сонці. На другому слайді можете побачити свотчі при різному освітленні: 1 - бічне сонячне світло, 2 - денне світло біля вікна; 3 - пряме сонячне світло; 4 - дефокус, щоб було видно сяяння.
Віддушка також тут присутня - з ніжною солодинкою без приторності, ягідно-фруктова композиція. Дуже смачна та не відчутна після нанесення.
І нарешті - свотчі на губах
Тут блиск нанесений в декілька шарів [у наступному абзаці продемонструю порвняння]. Текстура у нього трішки рідкувата - на другому фото, якщо придивитись - видно, як на блиск діє сила тяжіння. Він наче почав втікати вниз. Але, не критично. Олійка б вже капала мені на підборіддя.
Приємно лежить на губах, не липне. Абсолютно невагомий та не вʼязкий. Надає гарного відтінку губам та може виглядати по-різному [від більш насиченого ягідного з сливовим підтоном до рожевого] залежно від освітлення.
Порівняння нарашувань
В нього теж іде півпрозора база, але я більше за комфорт. Тому, можу це пробачити, що він не такий же, як мені снився. А ле максимально схожий. Бо відтінок одразу закохав мене в себе 😋
Висновок
Це комфортний блиск за помірні кошти. Я його люблю за цей неординарний відтінок, який рідко де зустрінеш. Також мені подобається його сяйво та глянцевий фініш. Компактне лаконічне пакування, що поміститься навіть у найменшу сумочку. Ну а ще - знову ностальгія з Avon, бо цей бренд завжди навіює щось давно нам відоме та близьке.
Всім гарного вечора та яскравих кольорів 😊
Коментарі (0)