OKazkova

Зарядись вітамінкою зранку

Зарядись вітамінкою зранку

Цього похмурого ранку я вирішила додати барв у бʼюті-рутину і дістала із запасів чергову цікавинку від La Grace - маску «Вітаміни краси»💜

Маска міститься у стильному пакетику 25г з усією необхідною інформацією за звороті. Пакетик має позначки для відкриття, втім я все одно користуюсь ножицями. Одного пакетику вистачає на 2-3 застосування.

Також є варіант 200г баночки.

• Talc - тальк - абсорбує надлишок себуму, матує шкіру, має абразивні властивості
  • Sodium Carboxymethyl Starch - карбоксиметилкрохмаль натрію, похідний ефір крохмалю - регулятор в’язкості, стабілізатор
  • Maltodextrin - мальтодекстрин, патока - абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри
  • Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract - екстракт вишні - антиоксидант, зволожує та живить шкіру, підтримує її молодість
  • Algin - натрієва сіль альгінової кислоти, одержуваної з морських водоростей - зволожує шкіру, стимулює кровообіг, глибоко очищає
  • Citric Acid - лимонна кислота - чинить в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію, також використовується як регулятор рН та консервант.

Масочка красивого бузкового кольору з ледь відчутним нейтральним ароматом, наче так інгредієнти пахнуть. Памʼятаємо, що віддушки у складі немає😉

На одне застосування за інструкцією необхідно взяти 10г маски і 50мл води. Масочка швидко замішується до однорідної пастоподібної текстури. Отриманий обʼєм дозволяє нанести маску щедрим товстим шаром.

Маска легко розподіляється по шкірі. Особливо зручно робити це за допомогою спеціальної лопаточки-шпателя, якщо така є.

Маска не застигає і не стягує шкіру. Протягом всіх 20 хвилин лишається такою ж мʼякою та пастоподібною, як і одразу після замішування.

В процесі витримування дарує відчуття легенького холодочку. Така приємна, що й змивати не хочеться🥰

Щодо змивання, то тут все просто: вода і долоньки. Можна ще серветками допомогти. Якщо порівнювати, наприклад, із глиняними масками, то мені здається, що вона навіть швидше змивається.

Після змивання маски:

✨ шкіра чистенька та свіженька

✨ гладенька та приємна на дотик

✨ і тон рівніший

✨ і настрій гарніший☺️

Але зверніть увагу: через те, що масочку треба змивати водою (що зазвичай доволі жорстка), не забувайте про улюблені зволожувальні засоби😉

Отже, маска «Вітаміни краси» дуже приємна і за результатом, і у процесі використання. Рекомендую!

Та й взагалі мені дуже сподобались всі маски від La Grace, що я спробувала:

Дякую за увагу та бажаю гарного дня🫶

11 січня, 2025
OKazkova
11 січня, 2025