killovera

Історія омріяного блонду або як не спалити волосся перекисом

Мій досвід першого використання спрею для освітлення волосся: щоденник відкриттів

Кожна жінка хоча б раз у житті замислювалася над зміною іміджу. Я не стала винятком. Мені давно хотілося трохи освітлити волосся, додати йому «сонячних зайчиків» без кардинальних змін, але якось помітно. Але думка про агресивні фарби лякала: я хвилювалася, що це може зіпсувати структуру волосся. Коли я дізналася про спеціальний спрей для освітлення, то вирішила спробувати. Ось мій досвід.

Спрей обіцяв дбайливий ефект: поступове освітлення волосся, природний вигляд і легкість у використанні. Він був ідеальним для тих, хто хоче уникнути агресивних хімічних засобів, але бажає додати нотку свіжості своєму образу.

На упаковці я прочитала, що спрей підходить для натурального світлого та русявого волосся. Це мене заспокоїло, адже у мене світло-русявий колір, і я розраховувала на те, що все пройде легко.

Як це працює?

Спрей містить невелику концентрацію освітлюючих компонентів, таких як перекис водню, які активуються під впливом тепла (наприклад, фену або сонця). Завдяки цьому волосся освітлюється поступово, а результат можна контролювати.

Я для себе з самого початку поставила ціль зробите тестове оприскування та потім вирішити, чи буду я чекати днями, чи зроблю все за один день.

Процес був неймовірно простим:

1. Розпочинала з кінчиків, потім на довжину, стоячи головою до низу.
  2. Рівномірно розпилила спрей, трохи відступивши від коренів.
  3. Просушила волосся феном, як зазначено в інструкції. Гарячим повітрям. (будьте обережні, запах ріже очі)

Мої перші враження

Після першого використання ефект був ледь помітним, але це було саме те, чого я прагнула. Волосся виглядало трохи світлішим, ніби я щойно повернулася з пляжу. Ніякого різкого запаху чи липкості – волосся залишилося м'яким і шовковистим.

Що було далі?

На другу спробу я вже опшикане волосся закрутила в пучок, зверху накрила пакетом та завернула в рушник, сидячи з усім цим годину-півтори. Потім сушила гарячим повітрям. Та змила.

Всього бутилька вистачило на 5 змивок. Кожного разу я витримувала спрей та потім сушила перед тим як помити. І результат себе перевершив.

Густота волосся в мене меньше середньої.

Волосся м'яке як і було. До нього лише фарбувалося тонікою та масками. Тому будемо вважати що було повністю здоровим)

Не знаю в чому суть використання раз-да на тиждень, бо все вийшло в мене причудово та зайняло близько 4 годин.

Всім творчості! А я піду далі кретивити щось з іміджем :)

11 січня, 2025
killovera
11 січня, 2025