Vikulyk

Непопулярна думка. Фото 3-ох відтінків

Непопулярна думка. Фото 3-ох відтінків

Що мені не подобається у такому любимому всіма тональному кремі я вам розкажу в цьому пості.

Маю таку мініатюру (15 мл), яка з'явилась у мене нажаль до цих пробничків, там багато відтінків, але більшість темних.... тому показую носибельні

Непопулярна думка. Фото 3-ох відтінків

Я розумію, чому його так люблять всі, він дійсно гарно виглядає на шкірі і дуже стійкий. Також цей тональний не підкреслює недоліки шкіри. Напевне цей засіб можна знайти у кожного візажиста на пару з палеткою Ательє)

Ця основа наче пластилінова, лягає гладко і обволікує шкіру, в тому числі і пори, тому вона їх не блюрить і вони досить ще помітні, тут потрібна відповідна пудра. Також ця тоналка дуже-дуже важка, її треба наносити негусто, бо створюється відчуття парникового ефекту, от ваша шкіра не жирніє, а прям потіє… Але якщо я наношу її легеньким шаром то маскувальна властивість стає напрочуд слабка, до того ж вона важко змивається, після першого нанесення я була вшоці, наскільки залізобетонна ця штука!! Але потім зрозуміла, що краще з нею обережно. Тому міні версію, яку я купила більше року назад я так і не змогла закінчити, рука не тягнеться.