Очищення проблемної шкіри - пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою від Joko Blend
Зрозуміла все, окрім щіточки 👀
Вітаю! Погане очищення може спричинити проблеми на шкірі обличчя, а коли шкіра проблемна сама по собі - то засоби обираються ще ретельніше. Якщо щось не підходить моїй шкірі - мене душе швидко "сипе", тому не ввожу декілька нових засобів одночасно. Окрім того макіяж знімаю шідрофільною олією, або її аналогом, який варто дуже ретельно змивати. Висновками ділюсь в відгуці.
💦 Особливість пінки - щіточка, яка дозволяє робити невеличкий масаж, але насправді зробити його трошки важкувато, бо пінка доволі рідка, вона тече по обличчу.. Я не зрозуміла якщо чесно цього всього, тому просто користують пінкою для очищення.
💦 Для очищення шкіри від макіяжу я користуюсь гідрофільною олією або її замінником https://club.makeup.com.ua/post/57538/. Після таких засобів шкіра потребуж ретельного очищення, бо залишки олії можуть спричинити негативні наслідки для шкіри.
Такий дует спрацював гарно на моїй шкірі - у мене не виникло висипань чи проблем, це говорить про якісне очищення шкіри.
💦 Шкіра очищається не до скрипу, я б назвала таке очищення доволі ніжним.
💦 Підійшла пінка і для сухої шкіри, оскільки давала на використання мамі.
💦 Аромат дуже ніжний та ненав'язливий. Через легку структуру засобу потрібно буде не дуже багато, і його вистачить надовго.
Загалом пінка для вмивання з гіалуровоною кислотою від JokoBlend мені сподобалась і головне підійшла моїй шкірі, е викликала запалень і якісно очистила шкіру. 💗
Коментарі (0)