Leeloo_5th

Сонцезахист для проблемної шкіри

Фінішний продукт в моєму знайомстві з брендом Dr. Ceuracle - це сонцезахисний крем для обличчя

Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF50+ PA++++. Користувалась поки тільки пару разів, тому відгук буде більше про перші враження.

Це крем з високим захистом від УФ-випромінювання на основі мінеральних фільтрів; за рахунок зеленого пігменту має маскувати почервоніння/розацеа/судинки/запалення; рослинні компоненти в складі надають протизапальну та заспокійливу дію. Засіб рідкої консистенції світло-зеленого кольору, має легкий запах чайного дерева. При нанесенні відбілює шкіру та надає зеленуватого відтінку, за пару хвилин наче застигає, залишає трошки сяючий фініш, але не липкий. Продукт не викликав алергії чи подразнень, тобто ніякої негативної реакції не викликав.

Я користуватимусь цим сонцезахисним кремом виключно під макіяж, бо перекрити зелену шкіру якось треба. Тональний поверх лягає добре, не скочується, зелений колір перекривається, маленькі почервоніння теж (яскравих запалень зараз не маю). Але мені носити цей крем не дуже комфортно - він відчувається на шкірі щільним шаром і потребує поновлення, а з мейком робити це складно. В цілому я ним користуватимусь, але повторно візьму вже зволожуючий сонцезахисний крем цього бренду на хімічних фільтрах - він мені дуже зайшов.

11 січня, 2025
Leeloo_5th
11 січня, 2025