Шампунь проти лупи "Яблучна свіжість"
Head & Shoulders Apple Fresh 🍏
Я вже колись розповідала про нові шампуні від бренда Head & Shoulders https://club.makeup.com.ua/post/39903/ вони дуже сподобалися моєму чоловікові, і він вирішив купити ще шампунь від цього бренду.
На цей раз в нас в дома зʼявився шампунь проти лупи «Яблучна свіжість», який обицяє забезпечить вам до 72 годин захисту від лусочок. При цьому він діє не лише на видимі ознаки лупи, але й на її першопричини. Засіб має делікатну збалансовану формулу, яка ніжно видаляє забруднення зі шкіри та волосся, змиває сухі лусочки та накопичений себум.
Особливості Head & Shoulders Apple Fresh:
🍏 усуває свербіж;
🍏 формула дерматологічно протестована;
🍏 надає антиоксидантного ефекту;
🍏 залишає на пасмах свіжий аромат яблук;
🍏 пляшка без ковпачка підлягає вторинній переробці;
🍏 має pН-збалансовану формулу;
🍏 рекомендовано використовувати у поєднанні з бальзамом-ополіскувачем.
Упаковка: Шампунь в пластиковій пляшечці, можна купити у дуже різних об'ємах, від маленьких до великих. Великі обʼєми їдуть із дозатором, в інших кришечка фліп-топ. Хотілося б звичайно, щоб дозатор був і у менших флаконів 😉
Зрвнішній вигляд: Засіб світло-зеленого відтінку із перламутром, середня консистенція.
Аромат: дуже приємний, свіжий, зеленого яблучка 🍏 меня подобається. Не помітила що б після миття він надовго залишався на волоссі.
Використання: У мене волосся нормального типу, у чоловіка жирніше. Скажу відразу ні в мене ні в чоловіка 👫 лупи немає, тому як він впливає на цю проблему сказати не можу 🤷🏻♀️ так само після використання цього шампуню лупи або зуду у нас не з'явилося.
Засіб дуже добре піниться, тому потрібно небагато, витрачається відповідно економно 💰
Шампунь залишає по собі тривале відчуття чистоти та свіжості, волосся з ним не жирне швидше, в той же час не скажу що залишаються чистіше довше ніж після інших моїх шампунів, взагалі частота миття не змінилася.
Волосся мені шампунь під час миття не плутає, можу після нього не використовувати кондиціонер, але моє волосся пряме, не пористе та не тонке. Так само не погіршує їх, після того як укладаю феном, є обсяг. Чоловік миє їм волосся на постійній основі, я чергую з іншими своїми шампунями, наприклад з цим https://club.makeup.com.ua/post/34673/
Також в цієї лінійці є багато інших шампунів з різними ароматами
А як ви ставитеся до шампунів цього бренду? Чи використовували їх у своєму догляді колись?
Коментарі (0)