alena.rosee

Міцелярна вода | Joko Blend

Міцелярна вода | Joko Blend

В мене закінчилась міцелярна Детокс і я вирішила спробувати цю. Чи справляється з макіяжем , давайте дивитись 🫧

🫧Пакування: доволі симпатичне , флакон прозорий , тому видно рівень засобу , зручниц дозатор

🫧Консистенція: світло - рожева рідина

🫧Запах: легкий косметичний , приємний

🌿 Активні компоненти:

Гідролат Зеленого чаю для очищення пор , а Екстракт равлика для еластичності шкіри

✨Ефект:

ця міцелярна водичка достатньо ніжна та делікатна , не провокує печіння чи почервоніння шкіри . В мене чутливі очі , тому важливо щоб засіб був лагідний .

Змиває не стійкий макіяж добре, а саме пудру , помади , румяна, Хайлайтер .

Але , я макіяж спочатку завжди змиваю більш сильним демакіяжем чим просто міцелярна вода , бо на очах в мене часто дуже стійкі продукти , а на обличчі тональний .

Томумій демакіяж виглядає так: двуфазка для очей, гідрофільний бальзам для обличчя (змити тон) і всі залишки змити великим спонжем добре змоченим в міцелярці.

Якщо ви фарбуєтесь тільки пудра і легка помада чи туш , то цей продукт зніме макіяж самостійно .

На фото свотчі в мене : гелевий олівець для губ (стійкий) , гелевий олівець для очей (середня стійкість ) , консилер , сяючі тіні кремові та звичайна помада в стіку.

Як бачите всі продукти крім найстійкішого оліачика змились з першого разу без тертя .

Продуктом я задоволена 💜

11 січня, 2025
alena.rosee
11 січня, 2025