Зволоження губ, блиск та тінт в одному засобі
Один з суперечливих продуктів від LAMEL: одні обожнюють усі існуючі відтінки, а для інших - усі виглядають невдалими. Насправді олійки класні, але потрібно знати їх секрет.
Дизайн та упаковка: стильний напівпрозорий флакон, що дозволяє побачити відтінок ще до нанесення (спойлер: на губах колір все одно відрізняється).
Компактний розмір робить засіб ідеальним для щоденного носіння у сумочці.
Об'єм: 3 мл. На перший погляд, цього мало порівняно з іншими блисками та олійками. Проте, олія-тінт – не той продукт, який потрібно постійно оновлювати.
Особливо подобається форма аплікатора з отвором. Вона зручна та забезпечує точне нанесення.
У складі знайшла наступні олії:
- Олія жожоба
- Соєва олія
- Соняшникова олія
- Олія мигдалю
Вони спрямовані на зволоження та захист шкіри губ. Я додатково ще зволожую губи бальзамом перед використанням. Якщо олія-тінт на губах недовго, то тільки її дії мені недостатньо.
Аромат ніжний, приємний. Текстура нагадує блиски для губ з ефектом рідкого скла. Комфортно відчувається на губах та має легкий плампінг ефект.
Мені пощастило бути володаркою двох відтінків:
403 - ніжний рожевий тон на початку та насичений рожевий на фініші.
404 - більш насичений ягідний тон. Хтось у відгуках написав, що це колір шаленої фуксії. Підтверджую, колір шаленої фуксії😅.
Особливість цих блисків – це їхні яскраві кольори, які не здаються універсальними. Насправді інтенсивність кольору можна регулювати.
Просте правило: чим довше тінт на вустах, тим яскравіше колір (при нанесенні на будь-яку помаду це правило зберігається).
У повсякденному житті я наношу олію-тінт на пару хвилин та прибираю її з вуст, щоб отримати легку рожевість. А ось для яскравого або вечірнього макіяжу можна носити олійку як блиск доки не зітреться й на фініші отримую яскравий акцент на губах. Якщо кольори здаються "занадто", то можна наносити олію лише на середину губ, створюючи контраст в азіатському стилі.
Мені подобається ця олія як блиск, навіть без тінтуючих властивостей.
Стійкість висока. Враховуючи специфіку кольорів, це може бути як плюсом, так й мінусом.
Такий засіб не завадить у косметичці, але не завжди підійде для щоденного використання. Проте, яскраві макіяжі з ним забезпечені.