Cafe Rose Tom Ford
Аромат Служби Божої та трояндового варення
Нещодавно я отримала пробник аромату Café Rose (2023) від Tom Ford в подарунок до замовлення. Хоча я не є великою шанувальницею трояндових ароматів, цей парфум зараз досить популярний, тому я з цікавістю вирішила його протестувати.
Моє враження від Café Rose виявилося дещо несподіваним. Як на мене, піраміда аромату ніби перевернута. Замість очікуваного старту з троянди та кави, з самого початку я відчуваю потужний акорд ладану, який переплітається з насиченим ароматом трояндового варення. Композиція настільки інтенсивна, що створюється враження, ніби я знаходжуся на Службі Божій. Цей густий, трохи димний ладан з солодкою трояндою домінує протягом першої години.
Згодом, коли аромат трохи вщухає, починають проступати землянисті пачулі (буквально аромат вологої землі), додаючи композиції глибини та деякої терпкості. Також відчуваються легкі відтінки спецій, але вони не відіграють головної ролі. Обіцяної кави так і не почула.
Піраміда аромату, як заявлено виробником:
Верхні ноти: Турецька троянда, Кава
Середні ноти: Болгарська троянда, Пачулі, Кардамон, Коріандр, Іланг-іланг
Базові ноти: Ладан, Сандал
Нехай пробачать мене фанати цього аромату, але особисто для мене він виявився занадто важким. Домінуюча троянда, що нагадує трояндове варення, в поєднанні з ладаном створює досить специфічне звучання, яке мені не підійшло. Лише на середині та під кінець з'являються приємні моєму носу ноти пачулі та спецій, але настирлива троянда так нікуди не зникає, до поки не змиєш аромат зі шкіри.
Якщо ви не є палким прихильником реалістичної, насиченої троянди (особливо в такій інтерпретації трояндового варення) в парфумерії, то, скоріш за все, Café Rose (2023) від Tom Ford вам не дуже сподобається. Рекомендую спочатку протестувати аромат на собі, перш ніж купувати повний флакон.
Коментарі (0)