Гала 💟 Ольга

Гель лаки Baby Moon

Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon

В мене було не багато гель лаків, хоч я сама роблю собі манікюр десь з 2014 року. Перший набір для манікюру взяла якийсь китайський, довгі роки користувалась, потім перескочила на cnd, і ось в 2024 після спроб однофазних лаків повертаюсь в багатошаровість з moom baby (Польща). Обрала їх за маленьки баночки 6 мл - реально використати одній людині, яка не робить часто поктриття.

Каучукова база, як і всі каучукомі має свій спеціфічний аромат. Я дуже рада, що лаки не смердять, як однофазки про які писала https://club.makeup.com.ua/post/60031/

При першому використанні ледь підпекала база в лампі, але вдруге вже не пече.
База густа, навідміну від cnd, але то не проблема. Широкий пензель, зручний.

Лак 06 Lilac Train, гарний рожевий колір, назвала би його нюдовим. Підпекав тільки при першому використанні. Може робити бульбашки, тож не забуваю струсити перед початком, як зазначає виробник.

Густі блискітки 19 Dance Diamond це вау! Коли треба швидко зробити манікюр, то вони рятують. Виглядає цікаво, ніжно і святково. Блискітки не відчуваються під лаком, вони ідеально лягаюсть на ніготь, манікюр гладенький.

Знімати легко, як і робила - запилюю, розмочую, шпателем знімаю. Ніяких проблем. Ношу манікюр до 10 днів, але стійкість на рівні, ніяких сколів не було👍

Гель лаки Baby Moon
Гель лаки Baby Moon
12 січня, 2025
Гала 💟 Ольга
12 січня, 2025