Zhukovka

Абсолютний WOW-ефект: маска, яка відновлює волосся на молекулярному рівні!

Привіт, мої чарівні дівчатка! Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом після використання тестувального боксика від L'Oréal Professional, а саме — маскою для волосся, яка просто підкорила моє серце. Йдеться про професійну концентровану змивну маску для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся — L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Mask.

✨Маска приїхала до мене у форматі Travel size об'ємом 75 мл. Повнорозмірна версія становить 250 мл. Засіб представлений у баночці з гвинтовою кришкою, що дуже зручно у використанні.

Консистенція маски густа, кремова, відтінку "кокосове молоко". Аромат — насичений, з цитрусово-деревними нотами, відчувається професійний підхід, одразу переносить у думках до салону краси.

✨Моє волосся натуральне, пряме, трохи пористе, з сухими кінчиками. На свою довжину 70 см я беру приблизно чайну ложку засобу, а для кінчиків іноді — додаткову порцію. Завдяки густій консистенції можу сказати, що маска дуже економна.

✨Я тестувала її з різними шампунями, оскільки моя шкіра голови досить вибаглива. Часто доводиться підбирати шампуні для боротьби з лупою та себореєю, і деякі з них доволі жорсткі. Але висновки такі: маска показала себе професійно та гідно з кожним шампунем, навіть з глибокоочищувальним.

✨Маска ідеально насичує волосину, зволожує, пом’якшує і розгладжує. Що найцікавіше — навіть на другий день після миття волосся залишається гладеньким, без ефекту "ялинки". Зазвичай на другий день моє волосся стає сухуватим, стирчить і плутається, але з цією маскою — все інакше. (головне фото зроблено саме на 2й день, для мене це ідеальний показник!)

✨Цей засіб має накопичувальний ефект і створений на основі 5 амінокислот та комплексу Peptides Bonder, які здатні проникати вглиб волосини та відновлювати її зсередини. Це дійсно крутий продукт, який я вже порадила своїм подругам і сестрі, а тепер раджу і вам, мої любі читачки, спробувати цю професійну баночку. Впевнена, інших засобів ви вже не захочете!

❤️Дякую, що дочитали, і нехай ваше волосся буде здоровим та сяючим!

12 січня, 2025
Zhukovka
12 січня, 2025