MAXIMOVA🌷

Коли настрій aesthetic girl

Сьогодні мала час на себе та натхнення щоб зробити з цього відео😊

Допис буде про незвичайну маску для обличчя Carbonated Bubble Clay Mask. Обрала її з цікавості. Привабив мене той ефект бульбашок. Ніколи такими не користувалась.

Коли загуглила її зрозуміла, що це типу як аналог маски elizavecca. На ютубі знайшла відео порівняння з висновком, що маски відрізняються трохи, але ефект практично однаковий.

Приїхала вона в картонній коробочці. Баночка пластикова, на етикетці миле порося, має захисний клапан з лопаткою для нанесення.

• Консистенція гелево-глиняно-слизька сірого кольору. Запах приємний, нейтральний.
  • Наношу маску на декілька зон обличчя лопаткою, а потім розподіляю пальчиками. І все, далі відбувається бульбашкова магія😊 Показала на відео, як змінюється стан піни.
  • Через 10 хвилин бульбашки починають лопатись. Я тримаю маску 20 хв. Не відчуваю пощипувань чи неприємних симптомів.
  • Потім похлопую руками по піні, трошки масажую і змиваю. Змивається вона нормально, але через свою слизьку текстуру треба гарненько промити. Якщо є декілька ділянок де залишилась маска, можу взяти ватний диск змочений водою і прибрати залишки.
  • Після використання відчуваю приємну гладкість, очищення та відчуття свіжості. Не пожалкувала про покупку.

P.S. Вказано, що баночки вистачить на 20 і більше використань. Але вже бачу, що хватить максимум на 11 разів. Можливо я не економна і мажу по-багатому😂