Резул ьтати використання пілінгу для шкіри голови
Мій другий пілінг від Joko Blend і знову попадання в точку.
Оскільки я маю проблемну шкіру голови, то якісне очищення є для мене абсолютним мастхевом.
Я вже писала про новий для мене продукт: олія для шкіри голови. Можете почитати тут:
https://club.makeup.com.ua/post/62422/
Я використовую цей пілінг та олійку по черзі, по разу на тиждень. І результат мені дуже подобається.
Сам пілінг має зручну, трохи гелеву консистенцію, завдяки чому він не розтікається, поки наношу його на шкіру. Аромат ближче до нейтрального.
У мене вже був пілінг від цього бренду, який мені сподобався. Про нього можете почитати тут:
Цей засіб не має абразивних часточок. Він виключно кислотний, що робить його ще кращим, ніж попередній. У мене чутлива шкіра голови, тому пілінг без часточок підходить мені краще.
Засіб наноситься легко і добре розподіляється по шкірі голови. Аромат швидко зникає і не подразнює мій ніс.
Використання
Я наношу засіб на суху шкіру голови до миття. Ходжу з ним до 10 хвилин і потім використовую свою стандартну рутину. Єдине, що змінюється — я промиваю голову шампунем один раз, щоб не пересушити шкіру. Плюс використовую маску замість кондиціонера. Все ж таки при змиванні пілінг потрапляє на довге волосся і сушить його.
Результат
Мені потрібно визнати, що найкраще мені підходять кислотні пілінги, а не абразивні. Попередній гарно справлявся зі своєю роботою, але цей працює набагато краще. Вже з першого використання я позбулася шелушіння (але тестувала не під час загострення, тому їх було не так багато, як зазвичай). Шкіра перестала свербіти і волоссю додалося трохи об'єму (внаслідок відсутності тих лусочок). Зазвичай на лінії росту волосся у мене є запалення та лусочки.
Як висновок, пілінг добре справляється зі своєю задачею: бережно та якісно очищує шкіру голови.
Коментарі (0)