You look Professional Multiaction Spray 10 in 1
Бюджетний спрей, який приємно вразив !
Цей спрей мені порадила мій перукар, оскільки у мене освітлене, пористе і хвилясте волосся, яке потребує ретельного догляду. Вирішила спробувати, і результат приємно здивував!
Спрей заявлений як універсальний засіб з 10 корисними діями для волосся. Судячи з опису, він спрямований на відновлення, живлення, захист і полегшення укладання. На практиці я помітила, що продукт дійсно працює.
Що сподобалося:
1. Зволоження та живлення. Після нанесення волосся стало м'якшим, перестало відчуватися сухим на дотик. Спрей відмінно справляється з ефектом "соломи", який часто буває після освітлення.
2. антистатичний ефект. Волосся перестало пушитися і електризуватися, що особливо важливо взимку.
3. легкість в укладанні. Спрей полегшує розчісування - навіть моє схильне до сплутування волосся стало розчісуватися без болю і ламкості.
4. Блиск. Волосся має більш живий вигляд, з'явився гарний, здоровий блиск, але без обтяження.
5. Теплозахист. Користуюся феном і іноді праскою, і цей спрей дає впевненість, що волосся захищене.
Як використовувала:
Наносила на вологе волосся після миття, перед сушінням. Розподіляла рівномірно, приділяючи увагу кінчикам.
Що можна врахувати:
Спрей не дає суперсильного ефекту відновлення, якщо волосся сильно пошкоджене, але він відмінно працює як щоденний засіб для догляду та захисту. Для максимального результату, думаю, варто доповнити догляд масками або незмивними засобами.
Загалом, я задоволена! You Look Professional Multiaction Spray 10 in 1 став справжньою знахідкою для догляду за моїм пористим волоссям. Раджу тим, хто шукає багатофункціональний засіб для догляду, особливо якщо волосся потребує захисту і зволоження.
Оцінка: 5/5.
Коментарі (0)