SKINBAR: Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch
Чи вдалося SKINBAR перевершити корейські патчі?
Привіт-привіт! Жодного негативу — тільки чесні враження! Як завжди, миру та любові всім-всім-всім 🩷
Сьогодні хочу розповісти про гідрогелеві патчі під очі з кофеїном та вітаміном С від SKINBAR. До цього я завжди тестувала лише корейські патчі, але цього разу мені стало цікаво спробувати продукт від українського бренду.
Корейські патчі зазвичай привертають увагу милими дизайнами упаковок. Але цей продукт у мінімалістичній білій упаковці з яскравими жовтими патчами всередині.
Мені відразу сподобалася відсутність сильного аромату. Патчі обіцяють зменшити набряки, освітлити темні кола та подарувати шкірі свіжість завдяки активним компонентам: кофеїну та вітаміну С.
Склад:
Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Gellan Gum, Chondrus Crispus Powder, Caffeine, Rosa Canina Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Trifolium Pratense Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Sodium Benzoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Potassium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mica, CI 77891, CI 19140, Tin Oxide.
Склад огo. Дуже багато всього.
- Caffeine (кофеїн) — інгредієнт, який стимулює мікроциркуляцію, зменшує набряки та допомагає освітлювати темні кола під очима.
- Ascorbyl Palmitate (вітамін С) — антиоксидант, який сприяє виробленню колагену, зменшує пігментацію та захищає шкіру від впливу вільних радикалів.
- Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Gellan Gum — натуральні згущувачі та гелеутворювачі, які створюють гідрогелеву текстуру патчів та забезпечують їхнє щільне прилягання до шкіри.
- Rosa Canina Fruit Extract (екстракт плодів шипшини) — джерело антиоксидантів, вітамінів С та Е, які покращують стан шкіри та допомагають вирівняти її тон.
- Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (екстракт обліпихи) — містить велику кількість вітамінів і жирних кислот, які живлять шкіру, допомагають боротися зі стресом і надають їй сяйво.
- Tocopherol (вітамін Е) — антиоксидант, який допомагає захистити шкіру від зовнішніх агресорів і підтримує її еластичність.
- Helianthus Annuus Seed Oil (олія соняшникового насіння) — джерело вітаміну Е, що зволожує та живить шкіру.
- Pentylene Glycol — зволожувач і розчинник, який підвищує проникнення активних інгредієнтів у шкіру.
- Polysorbate 20 — емульгатор, що забезпечує рівномірне змішування інгредієнтів.
- Lecithin (лецитин) — компонент, який покращує проникнення активних речовин у шкіру та має зволожувальні властивості.
- Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin — консерванти, які захищають продукт від розвитку бактерій і грибків.
Він багатий на антиоксиданти і натуральні екстракти. Це поєднання компонентів не тільки сприяє зменшенню слідів втоми, але й забезпечує тонізацію, зволоження та природне сяйво шкіри.
Єдиний мінус це наявність синтетичних консервантів, які можуть подразнювати чутливу шкіру (хоча їх концентрація зазвичай безпечна).
Що мені сподобалося:
- Патчі дійсно працюють із набряками після сну, освіжають погляд.
- Воні тримаються міцно і майже не сповзають.
- Відсутність запаху — для мене це великий плюс.
- В упаковці є лопатка для зручного діставання патчів.
Що мені не сподобалося:
- Ефект освітлення темних кіл помітний, але не радикальний. У мене досить виражені 'кола', тому поки що їх повного зникнення я не побачила :( Але шкіра під очима виглядає більш доглянутою та свіжою, що вже великий плюс!
Підсумок:
Патчі від SKINBAR стали для мене гарною альтернативою корейським брендам. Це справжній порятунок для втомленої шкіри, особливо якщо використовувати їх охолодженими. Вони дієві, зручні у використанні й мають гарний склад. Рекомендую всім, хто хоче виглядати свіжо зранку.
А ще я просто люблю жовтий колір!
Оцінка: 4,5/5
Дякую за увагу, сподіваюся, вам сподобалося читати. А я тікаю тестувати інші бюджетні українські бренди! Буду рада порадам та рекомендаціям на цю тему 🩷
Коментарі (0)