Alina_Demchenko

Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara : як прийняли мої вії першу свою туш від цього бренда

Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara : як прийняли мої вії першу свою туш від цього бренда

В моїй косметичці є фаворити від цього бренда, такі як їх помади суфле, або нюдова палетка тіней, а от на туші я ніколи не звертала увагу, хоча їх цінова політика така ж сама як у Loreal, MaxFactor чи Maybelline. Але завдяки Makeup Club в мене з'явилась можливість протестувати одну з тушей бренду.

Початок мені вже сподобався - селіконова щіточка. Саме такі, я частіше за все і обираю для своїх вій. Вони і профарбовують добре і дають об'єм, а я як раз це і люблю, коли вії трошки лялькові. Вона тут вигнута, довжина "колючок" трошки відрізняється. Туш легко лягає на вії, добре профарбовуючи їх з першого разу, роблячи їх одразу виразними. Я завжди роблю два шари, що б зробити їх більш об'ємними, але не довести до стану павучих лапок.

Лише тільки біля самих "корінчиків" є відбитки від туші і я б не сказала, щоц е щось кретичне і для нової туші це норма, ДЛЯ БУДЬ ЯКОЇ ТУШІ. Вона доволі швидко застиває і не відчувається на віях, не обтяжує і навіть підкручує.

Вона легко змивається як міцелярною водою, так і гідрфоільною олією, не викликаючи а ні подразнення, а ні будь чого неприємного.

Взагалі, я з самого початку як тільки побачила її, розуміла що вона мені підійде, бо це моя одна з найулюбленіших щіточок і я розуміла який ефект буде в кінці. Формула продукту мене теж порадувала, туш прекрасно тримається весь день.

Не знаю чи потрібно описувати ще щось, бо продукт ідеально мені підійшов

13 січня, 2025
Alina_Demchenko
13 січня, 2025