Vikulyk

Мої сьогоднішні посилочки

1. Пробник аромату від Dolce&Gabbana з серії Dolce, а саме аромат Garden. Я вже раніше знайомилась з цією лінійкою, саме Garden і Shine мені сподобались найбільше, тож побачивши семпл за класну ціну я вирішила познайомитись більше.

Який він шикарнючий! Неймовірно гарний аромат, такий теплий і зігріваючий, але не душить. Кокосове молочко і кремовий мигдаль, які супроводжуються легким квітковим серпантинком, з додаванням декількох капель лимонного соку. Я нанесла на тіло ще в обід, але відчувається він досі доволі насичено, стійкість тут тішить.

2.Пробник парфуму від Guerlaine. Aqua Alegoria Aqua Bloom- дійсно квіткова насолода, але і кокос тут теж відчутний. Аромат не так добре тримається і в нього менша дифузність, ніж у Дольче, але ще треба, щоб настоявся.

Я взяла пробники окремо, бокс з пробниками не брала, таяк там вже немає цікавих для мене продуктів.

Доречі рум'яна YSL,які я брала останній раз приємно вразила і того семпла мені вже вистачило на багато разів, я використовую практично щодня, бо то найкращі рідкі рум'яна, які я пробувала.

3.Блиск від Kylie 😍 Нарешті я спробувала їхню косметику, тим паче, що блиск був за 437 грн по знижці мій відтінок.

На Кайлі є багато підробок, мейкап офіційний представник, тож я дуже втішилась урвати тут цей косметичний продукт.

Слугує класним топером, бо має багато золотистих блискіток, але і соло гарний)) дуже хочу спробувати його на олівці і помади, класна украшалочка))

Я думаю блиск заслуговує окремий пост, поки фото при денному не дуже яскравому світлі, але вночі при електричному сяйві виглядає дуже класно.)

Доречі на Кайлі були такі знижки... в мене очі розбігались, як не нахапати побільше.))

4. Взяла парфумовану водичку YSl Libre Flowers and Flames. Ну повинна була в мене бути хоч одна Лібра)) Я перенюхала всі фланкери і основний, всі дуже класні, не має такого, щоб не сподобався.

Саме мій фланкер найбільш універсальний і новий (2024 р.), підійде на будь-яку пору року, за це вирішила обрати саме його.

Зачарована чудовим флакончиком 😍 В мене в об'ємі 30 мл.

Взагалі Ів Сен Лоран обожнюю, неймовірний бренд.

Ось такі мої сьогоднішні поповнення, дуже рада. Настрій принаймі на день гарантовані 😁 Як завжди обрала прекрасні продукти.) Потішити себе вартує тих грошей, а сьогодні якесь максимальне піднесення, чим і поділилась з вами ❤️

13 січня, 2025
Vikulyk
13 січня, 2025