Elizabeth

Неідеальний блиск від Colour Intense "Pastel Gloss"

Неідеальний блиск від Colour Intense "Pastel Gloss"

Colour Intense–український бренд з купою крутезних продуктів,які зможуть зачепити кожну та кожного.

Хочу поділитись сьогодні своїми враженнями про один блиск цього бренду.Хоч стосунки у мене з ним не найкращі,проте я завжди нашу його з собою🙃

Блиск у форматі тюбика.Пакування досить миле,як на мене🐱.Колір пакування чорний,є прозора частина де можна побачити відтінок блиску.Аплікатор у блиску довгий,набирає достатньо пррдукту на себе(іноді навіть трішки забагато).

У мене блиск у відтінку 04,проте є ще кілька відтінків які є більш рожеві та світлі.Сам відтінок дуже гарний–насиченої теплої карамелі 🧡.Попри те, що відтінок досить теплий,він добре підійде багатьом.

А тепер час перейти до головного мінусу цього блиску–його липкість.Блиск відчувається на губах і до нього липне все:всі волосия,одяг та всі молекули цього світу😵‍

Також на пакуванні зазначено ,що блиск зволожуючий,проте такої властивості я не помітила.Більше того ,якщо губи сухі то він тільки може підкреслити лущіння.

З плюсів – це насиченість пігменту,він не напівпрозорий і відтінки справді відрізняються на губах.Мені як любителька блисків з відтінками дуже сподобалось що блиск має щільний та насичений колір і його справді помітно нагубах😍

Блиск не надто стійкий.

Pastel Gloss має свої плюси та мінуси.Блиск непоганий,має гарні відтінки та насичений на губах...проте його липкість дещо псує враження про нього👀

14 січня, 2025
Elizabeth
14 січня, 2025