Alina_Demchenko

Чому його так недооцінюють ? Lamel Make Up Dazzle Glow

Це яскраве пакування привернуло мою увагу як тільки продукт вийшов у продаж. І поки я дочекалась свотчів , продукту вже не було а ні офлайн, і а ні онлайн. Лише самотній фіолетовий відтінок, до якого чогось не тягнулась рука, бо було відтчуття не носибільності відтінка. Але до мене потрапили всі кольори в тому числі і зірка цього допису - 406 Empower.

В флаконі відтінок виглядає доволі насичено, на грані неону. Це холодний яскраво фіолетовий відтінок, без блискіток. Аплікатор у продукту доволі великий, чому раділо більшість споживачів, але мені як і з олійкою він завелик. Що поробиш, малі губи це не основний клієнт так би мовити. Але насправді дуже швидко звикаєш, а ямка всередині дозволяє більш зручно наносити продукт і він нікуди не тече. Тож тут все мене флаштовує, як і матеріал пакування - все міцне, все якісне, дозатор працює ну дуже гарно.

Аромат у блиску приємний, кондитерський, така легка ваніль що я відчуваю у своєму улюбленому печеві "Американо з шоколадом та кокосом". От 1 в 1. Хоча може то і кокос, віддушка не б'є в ніс і не відчувається при нанесені на губи, тож чутливим носикам буде комфортно.

Я просто чекала самого страшного вигляду своїх губ, що б банально показати - блиск здатен на багато.

Він легко наноситься на губи, без проблем розподіляється і ЗВОЛОЖУЄ НАВІТЬ МОЇ СУХАРІ. Дивіться, я прям чекала крові 😂

Він пом'якшує їх , прибирає "кратери" і дарує той бажаний комфорт. А ефект помітен майже одразу і будь пігмент більш насиченим, ви б навіть не помітили б жахливий стан моїх губ.

От реально : а ні олійка Clarins, а ні блиск Maybelline - не давали мені такий комфорт. А цей блиск - так. Я ні в якому разі не хочу сказати що от ті продукти погані, а цей такий шикарний. О ні, вони теж чудові, варті уваги, просто я була здивована такою знахідкою у бюджетному сигменті.

І хоча у флаконі Empower виглядає дуже насичено, але навіть на свотчі зрозуміло що він напівпрозорий.

Моїм губам він дає якийсь прохолодний скляний блиск, справжній ефект скла. Він зробим вій природній колір губ більш насиченим, більш спокусливим і візуально додав об'єму.

Блиск має гарну щільність, через що він не стікає, нікуди не затікає. Губи не зліпаються одна з одною і цей продукт просто створений для моєї активної міміки.

Певна річ - волоси налипають на нього, але до якого вони не липнуть ?

Блиск довго тримається на губах, зберігаючи при цьому як блиск, так і відчуття комфорту і зволоженості.

Мені дуже прикро, що саме цей відтінок так мало знайшов прихильників, бо він заслуговує на увагу, особливо людей з холодним підтоном шкіри.

Моя оцінка продукту : 10/10

Моя оцінка кольороу: 10/10

14 січня, 2025
Alina_Demchenko
14 січня, 2025