Nastina

Моє знайомство з брендом Signal через відбілюючу зубну пасту:

Усім привіт! Сьогодні тестуємо мою нову зубну пасту від бренду Signal, а саме Whitening System Відбілювальна система, що представлена у продовгуватому тюбику об'ємом 75 мл.

Обіцяють ефективне чищення зубів, свіже дихання та безпечне відбілювання, пастою можна користуватися на щоденній основі.

Я не зовсім зрозуміла, яка саме діюча речовина відбілюватиме зуби, адже в основі пасти Whitening System заявлено секретний натуральний відбілювальний компонент, який делікатно впливає на емаль. Але це і не принципово важливо, головне - це самі властивості пасти.

Я зараз чищу зуби класичною зубною щіткою середньої жорсткості, вибір пасти не стоїть надто гостро, просто беру те, що цікаво. Бажано з відбілювальним ефектом.

Ця паста мені сподобалася, ціна - класна, близько 70 гривень👍

Смак насичений, ментоловий🍃, паста несолодка і надовго залишає відчуття свіжості та чистоти.

Піниться добре, але немає відчуття, що чистиш зуби миючим засобом, все досить комфортно відчувається.

Користуюся цією зубною пастою від Сігнал вже тиждень, щодо відбілювальних властивостей ще сказати не можу, бо явного ефекту не помітила, думаю що його і не буде, бо рідко від пасти зуби білішають хоч на тон. Але всеж маю зауважити, що паста добре очищує зуби, і як любитель кави і чорного чаю я маю посилено дбати хоча б про збереження свого відтінку зубної емалі. Ця паста з цим справляється, зуби наскільки це можливо, білі.

В цій пасті гарне все: від ціни до ефекту, раніше я не мала продуктів цього бренду, тепер буду уважніше придивлятися до їхнього асортименту і пробуватиму інші продукти Сигнал. Хто пробував якісь ще пасти чи, можливо, щітки цієї марки, пишіть в коментарях, буде цікаво зробити таку собі перекличку.

А на цьому все, дякую за увагу до мого сьогоднішнього допису, до нових зустрічей!

15 січня, 2025
Nastina
15 січня, 2025