Крем для рук і тіла "Таїті"
Nanocode
Привіт дівчата, сьогодні хочу розповісти про чарівний кремчик для рук і тіла, котрим користуюсь вже щонайменше 3 тижні.
Це крем з екзотичною назвою "Таїті" від бренду NanoCode. Така назва натякає на аромат квіток тіаре, дуже ніжний та легкий, як і сам крем.
Детальніше про нього далі ⬇️
Крем представлений у пластиковій баночці зі зручним помповим дозатором. Величезний плюс виробнику – навіть у мініверсіях крему є дозатор, що полегшує використання.
Об’єм: 120 мл.
Завдяки прозорому флакончику видно приємний вершково-жовтий відтінок крему. Аромат – ніжний, квітковий, ніби переносить у тропічний рай.
По основному у складі:
💛 Collagen (колаген): забезпечує інтенсивне зволоження, підвищує пружність та еластичність шкіри, сприяє її відновленню.
💛 Elastin (еластин): зберігає еластичність шкіри, захищає від втрати вологи та стимулює відновлення.
💛 Coconut Oil (кокосова олія): живить, пом'якшує шкіру, сприяє її регенерації, дарує їй шовковистість.
💛 Gardenia Tahitensis (екстракт гарденії): заспокоює та пом’якшує шкіру, має антиоксидантні властивості й дарує приємний легкий аромат.
💛 Glyceryl Stearate (гліцерил стеарат): допомагає зберігати вологу, створює невидимий захисний бар’єр на шкірі.
💛 Caprylyl Glycol (каприліл гліколь): зволожувач із пом’якшувальними та антимікробними властивостями.
Цей крем підходить для догляду за всіма частинами тіла. Я навіть використовую його для масажу – текстура чудово ковзає та економічно витрачається.
Відчуття на шкірі: крем легкий, не перенасичує шкіру. При щоденному використанні вона стає ніжною, м’якою, шовковистою, без жирності, липкості чи ефекту "плівки".
Варто зазначити, що для дуже сухого типу його може бути замало, або доведеться збільшити частоту використання. Особисто для мене нанесення 1 раз на день цілком достатньо – і для тіла, і для рук.
Аромат на шкірі тримається недовго, але вiн приємний, ненав’язливий.
Враховуючи відносно бюджетну ціну, це ідеальний крем для щоденного догляду та невеликого ароматного кайфу. Неодмінно раджу крем "Таїті" любителям квіткових ароматів та легких текстур 👌
Коментарі (0)