Olaplex 6. Маркетинг чи ні ?
Підходить не кожному
Олаплекс №6 мені підійшов ! Текстура засобу легка та приємна, добре розподіляється по волоссю, не роблячи його важким. Використовувала я його після кожного миття голови , підсушивши волосся рушником. Після двох місяців застосувань я помітила, що кінчики стали менше обламуватися, про що мені навіть сказала мій перукар. Це особливо підходить для блонду , адже він добре зволожує та відновлює . Для натурального волосся, на мою думку, краще обирати інші засоби, адже ефект не буде таким виразним.
Його компоненти, які активно відновлюють пошкоджені ділянки та зміцнюють волосся, можуть призвести до зворотного ефекту. Якщо волосся не було пошкоджене (наприклад, не фарбоване або не освітлене), застосування цього засобу може зробити його надто важким або навіть викликати ламкість. Компоненти, які зміцнюють структуру волосся, можуть бути занадто інтенсивними для натуральних локонів, що може призвести до їх надмірної жорсткості і ламкості. Тому для здорового натурального волосся краще обирати легші засоби, які не перенавантажують його.
Додам трохи характеристик !
Олаплекс №6 має кілька важливих переваг:
1. Глибоке відновлення: Завдяки формулі, яка працює на молекулярному рівні, засіб відновлює структуру волосся, зменшуючи пошкодження від термальних та хімічних процедур.
2. Антифриз ефект: Він допомагає контролювати пухнастість і фриз, зберігаючи волосся гладким і слухняним навіть в умовах високої вологості.
3. Покращує еластичність: Після використання волосся стає більш еластичним, зменшується ламкість і зростає стійкість до пошкоджень.
4. Універсальність: Його можна використовувати не тільки як засіб для укладки, але й як додатковий етап для відновлення волосся після фарбування або освітлення.
5. Легкість нанесення: Олаплекс №6 не обтяжує волосся і не залишає жирної плівки, тому волосся залишається легким і об’ємним, але при цьому зволоженим.
Загалом, це чудовий засіб для тих, хто хоче повернути здоров’я та блиск своїм фарбованим або знебарвленим локонам.
Коментарі (0)