anya_kozachenkoo

Мій щоденний догляд за обличчям

Мій щоденний догляд за обличчям

Про очищуючі засоби, якими я зараз користуюсь, я вже писала, тому хочу розповісти про свій щоденний догляд, про баночки, якими я користуюсь зараз. Як завжди це все мініатюри різних брендів. Тому приємного перегляду🤗

https://club.makeup.com.ua/post/38061/
Я вже розповідала про цей тонік в цьому пості.
Але на цей раз в мене ще менша баночка 😅, 15 мл. Цей тонік я дуже полюбляє і постійно повторюю. Він чудово підходить моїй шкірі, добре вирівнює тескстуру шкіри та освітлює. На моїй шкірі він працює, тому я ним задоволена.

Це мій другий тонер від цього бренду, минулого разу в мену був гелевої текстури, який мені дуже сподобався. Цей неменш цікавий. Тонер складається з двох частин - рідини та порошку, перед використанням потрібно добре струснути флакон для однорідності. Це все перетворюється ніби в м'яке рідке молочко, дуже приємну текстуру. Тонер добре освіжає, зволожує та пом'якшує шкіру. Після використання нема відчуття стягнутості. Дуже мені сподобався, люблю його використовувати саме у вранішньому догляді.
Має приємний аромат легкого зеленого чаю.
Об'єм 19 мл, виготовлено в Кореї.

Об'єм 5 мл, виготовлено в США.
Це також другий засіб від цього бренду, перший був серум з ретинолом, який мені сподобався.
Це зволожуючий серум, який має приємну текстуру, добре зволожує. Залишає невеличку липкість.
Аромат не відчувається.
З таким маленьким розміром важко говорити про його ефективність, але те що він зволожує це факт. Наношу його вранці, дає приємні відчуття шкірі.

Об'єм 7,5 мл, виготовлено в США.
Це дуже потужний крем з вітаміном С. Використовую його 2 рази на тиждень, так як він доволі агресивний для моєї шкіри. Він викликає в мене незначне пощипування, але його ефект мені дуже подобається. Він матує шкіру, таке враження ніби рідку пудра нанесла. Також присутній ефект освітлення. Для нанесення його потрібно зовсім трошки.
Формула для мене нова, я ще такої в кремі не зустрічала.

Це повнорозмірний крем для контуру очей, об'єм 15 мл, виготовлено у Франції.
З цим брендом я вже знайома, в мене був шампунь, але мені він взагалі не сподобався.
Але цей крем гарний. В нього легка текстура, яка добре зволожує шкіру. Зручний носик для нанесення. Дуже економний у використанні. Чудово освіжає шкіру навколо очей. Не жирнить шкіру.
Основні інгредієнти: кофеїн, натуральна гіалуронова кислота, кавова олія, водорість гігартина зірчаста, масло ши, квіткова вода антеміс благородний, екстракт стебел бамбузи.

Це найменша баночка, яка в мене була, але вона ну дуже мила🥰
Тут 5 мл, виготовлено в Кореї.
Це дуже поживний крем для обличчя, який за ніч добре пом'якшує та живить шкіру. Аромат в нього насичений, трав'яний. Текстура дуже жирненька, тому використовую лише на ніч, але він добре працює. Вранці обличчя дуже м'яке. Про такий засіб кажуть, ніби шкіра напилась води. Дуже гарний кремчик.

Ще один крем, але вже більш легенький, зволожуючий з ніацинамідом.
Об'єм 14,5 мл, виготовлено в Англії.
Хоч це і мініатюра, але крем має симпатичне упакування. Матова поастикова баночка з заглушкою, а також на кришечці є емблема бренду. Виглядає дуже ефектно, ніби імітує металеву вставку.
Сам крем має легку кремову текстуру та легкий аромат ментолу.
Зволожує добре шкіру, але залишає невеличку липкість, тому чудово підходить як база під макіяж.
Хороший базовий крем для обличчя.

14 січня, 2025
anya_kozachenkoo
14 січня, 2025