alena.rosee

Зіркові локони | Tigi Queen for a Day

Якщо ви як і я , дивитесь на цей засіб і думаєте чи потрібен він вам , та як правильно користуватись - рекомендую почитати цей допис , де я розкажу та покажу ефективність цього засобу та які його особливості.

На днях я ходила на зачіску волосся, мої побажання були: обємне волосся, зіркові локони, сучасні, без трехповерхневих конструкцій))))

Майстриня зробила мені зачіску одним лише засобом Tigi Bed Head Queen For A Day , ну і на фініші лак для волосся .

То як ним користуватись ?

1. Розчісуємо волосся та розподіляємо його на пробори

2. В кожен пробор наносимо прям на корінь волосся спрей

3. Так робимо по всій голові, по діаметру, прочесуємо волосся.

4. Тепер беремо щітку для волосся, вмикаємо фен и починаємо просушувати волосся у коренів, як мені порекомендувала майстриня - фішка в тому, щоб просушити волосся із засобом на 100%, бо якщо  залишити трошки вологе, волосся буде пласке.

5. Коли просушили гарно корені, робимо на широку плойку завитки, які фіксуємо заколками перукарськими

6. Розручуємо завитки та розчесуємо гребінцем

7. Фіксуємо лаком.

Все, зачіска готова.

Що по стійкості?

Після зачіски я пройшлась по магазинам, потім зустрілась з подругою на каву, трошки вспітніла бо було тепло, зачіска протрималась десь 4 години, саме обʼєм прикореневий.

Коли став опускатись, я , просто звичайним гребінцем з сумки , прочесала волосся і воно стало знову обємне)))

Засіб покриває кожну волосинку немов воском чи чимось таким, так як в мене зараз дуже чутлива шкіра голови від дивних кислотних пілінгів, то вона швидше жирніє , але як прийшла додому ввечері , перемила волосся.

До речі засіб гарно змивається , я робила два промива лагідним шампунем та використовувала ось цей девайс. https://club.makeup.com.ua/post/62771/

Вдома використання спрею таке ж саме, але я б самостійно висушувала волосся просто на широкий браш при коренях, а на довжину можна трошки додадти пінки для більш високої фіксації.

Пробували такий спрей ? 💕

14 січня, 2025
alena.rosee
14 січня, 2025