Hanna Domashenko

NYX FAVOURITES: улюблені блиски для губ від NYX

У кожного бренду є свої топові продукти. Як на мене, то у NYX - це продукти для губ! У них є все, аби зваблювати вустами: блиски, олійки, плампери, матові помади чи сатинові текстури... У NYX є все! Серед всього цього губного блаженства - моїми фаворитами стали саме їх блиски!

Butter Gloss - це мій улюблений зволожувальний блиск для губ! Він за текстурою, ніби ніжне суфле! Лягає досить щільно, тому колір передається на губи відмінно! З ним блиск тримається дійсно довго і переживе навіть чашечку кави.

Мій колір Angel Food Cake - це такий фіалково-рожевий колір! Він дуууже гарно виглядає на губах, а в комбінації з яскравим чи більш контрасним олівцем можна обіграти чудове lip combo!

Я також хочу придбати собі ще відтінки Тірамісу та Крем-брюле!

Fat Oil Lip - це вже повноцінна олійка для губ! Текстура в блиску навіпрозора: колір тут делікатно передається на губи та менш насичено. Цей засіб класно зволожує губи та за рахунок шикарного блиску робить їх дуже привабливими та соковитими.

У мене відтінок Supermodel. Він кольору рожевої фуксії, що лякає напівпрозорою вуаллю. Також в ньому є мілкі золотисті блискітки, що створюють більш цікаву гру на світлі.

14 січня, 2025
Hanna Domashenko
14 січня, 2025