Аромадифузор з аром атом чарівного лісу
Avenue Des Parfums |Home| Herbal & Geranium
Аромадифузори та автоматичні освіжувачі я використовую тільки у ванній кімнаті. Зазвичай надавала перевагу другому,але дівчата так гарно описували аромати від Avenue Des Parfums, що я вирішила і собі спробувати. Обрала із нової для себе категорії - зелені,східні і тепер заходячи у ванну опиняюся у розкішному лісі 🌲
Для початку поставила 2 палички і вгадала. Для невеликої ванної їх вистачає на 3 дні насиченого аромату. Проходячи по коридору можна відчути трав'яно-деревні ноти.
Бергамот,герань та мускатний горіх створюють томну атмосферу і звучать найяскравіше. Амбра,ваніль та сандал відповідають за теплі,солодкі акорди.
До мене прийшов аромат у новому дизайні. Зміни незначні,але виглядають гармонійно.
Скляний дифузор запаковано у паперову коробку,що захищена від першого відкриття наліпкою.
Чорні палички дуже гарно виглядають разом із чорною наліпкою на флаконі.
Об'єм 100 мл. Також в асортименті Avenue Des Parfums представлені додаткові рефіли об'ємом 400 мл.
Як вже казала, інтенсивний аромат з двома паличками тримається 3 дні. З четвертого - аромат стає більш делікатним.
Як Ви знаєте палички час від часу потрібно перевертати для поновлення інтенсивності. Я роблю це не частіше одного разу у тиждень.
Я недооцінювала значення аромадифузора для дому.
Освіжувач повітря не дає такий об'ємний аромат.
Дифузор виглядає дуже гарно, доповнюючи затишну атмосферу у будь-якому куточку кімнати. Його можна обрати у якості подарунку.
Аромат Herbal & Geranium створює спокій.
У бренду часто можна "увірвати" аромадифузори за приємною ціною. Найнижча вартість яку бачила – 250-280 грн.
А я вже придивляюся до наступного аромату. Думаю це буде щось ягідне 🍒
Коментарі (0)