Мої новини і LAMEL All in one tinted lip oil
у відтінку 404 berry ice
Завдяки конкурсу про жінку-змію я отримала крутецький Ламель-бокс. Дякую велике редакції, за те, що мене обрали і дівчаткам за теплі слова підтримки і вподобайки🫶
Сьогодні буде трошки про те, куди пропала, коли повернусь і про олійку.
Олійка
Щоб не повторюватись, даю посилання на дуже розгорнутий допис про 403 відтінок: https://club.makeup.com.ua/post/37727/
У нас же мова піде про 404 відтінок.
Заходжу з "козирів" руко і губосвотчів🤣
Аромат ідентичний 403 відтінку.
Докладніше про мої враження
Тінт на губах дає сильну фуксію. На фото видно як він проявляється з часом і як тінтує губи і шкіру. Я любитель зайти на міліметр-другий за контурок, тому на світлинах видно, як тінт проявляє себе на шкірі обличчя.
Висновки по тінту:
Підійде не всім,бо це дуже дика фуксія, причому ніби холодна, але безсоромно жовтить зуби. 403 відтінок такою штукою не страждав.
Доречі гляньте на моє обличчя - воно теж жовте, хота тональний bb від Missha номер 23 уходить в сірість. Отака підступна фуксія.
Проте... Мені він всеодно подобається. І я його використовую як підложку під помади. Помади в мене в основному матові і стійкі, тому з'їдаюються вони повільно і є вірогідність що тінт протягом робочого дня ніхто і не побачить🤣 плюсом він робить чудову підложку якраз "на тому міліметрі за контурком" , якщо я обираю не матову помаду😉
А тепер про новини
Відсутність моя спричинені спочатку хворобою малої, потім чоловіка, а потім ще й моєю атестацією в лютому на роботі. Тому всі обіцяні підсумки 2024 року будуть вже після того, як Kizza пройде атестацію на роботі і розгрібеться з особистими завалами в житті 😅
А ще за час моєї відсутності мені виповнився 31 рочок з чим себе і вітаю🙆
А для красуні saybeautyk буде окремий вітальний допис🤍 Так як пані космоголік Карина теж помудрішала на один рік🥳
Коментарі (0)