Kizza

Мої новини і LAMEL All in one tinted lip oil

Мої новини і LAMEL All in one tinted lip oil

Завдяки конкурсу про жінку-змію я отримала крутецький Ламель-бокс. Дякую велике редакції, за те, що мене обрали і дівчаткам за теплі слова підтримки і вподобайки🫶

Сьогодні буде трошки про те, куди пропала, коли повернусь і про олійку.

Щоб не повторюватись, даю посилання на дуже розгорнутий допис про 403 відтінок: https://club.makeup.com.ua/post/37727/

У нас же мова піде про 404 відтінок.

Заходжу з "козирів" руко і губосвотчів🤣

Аромат ідентичний 403 відтінку.

Тінт на губах дає сильну фуксію. На фото видно як він проявляється з часом і як тінтує губи і шкіру. Я любитель зайти на міліметр-другий за контурок, тому на світлинах видно, як тінт проявляє себе на шкірі обличчя.

Підійде не всім,бо це дуже дика фуксія, причому ніби холодна, але безсоромно жовтить зуби. 403 відтінок такою штукою не страждав.

Доречі гляньте на моє обличчя - воно теж жовте, хота тональний bb від Missha номер 23 уходить в сірість. Отака підступна фуксія.

Проте... Мені він всеодно подобається. І я його використовую як підложку під помади. Помади в мене в основному матові і стійкі, тому з'їдаюються вони повільно і є вірогідність що тінт протягом робочого дня ніхто і не побачить🤣 плюсом він робить чудову підложку якраз "на тому міліметрі за контурком" , якщо я обираю не матову помаду😉

Відсутність моя спричинені спочатку хворобою малої, потім чоловіка, а потім ще й моєю атестацією в лютому на роботі. Тому всі обіцяні підсумки 2024 року будуть вже після того, як Kizza пройде атестацію на роботі і розгрібеться з особистими завалами в житті 😅

А ще за час моєї відсутності мені виповнився 31 рочок з чим себе і вітаю🙆

А для красуні saybeautyk буде окремий вітальний допис🤍 Так як пані космоголік Карина теж помудрішала на один рік🥳

15 січня, 2025
Kizza
15 січня, 2025