Історія порятунку волосся
Але без хепі-енду
Зміни по волоссю я помітила ще в 2015 році після народження дитини. Ну тут як у всіх, треба почекати-перечекати. Моє волосся - довжина завжди була до лопаток, не сильно густе, русе, фарбоване блондом методом мілірування.
Завжди подобались короткі стрижки, тому я легко наважилась на зміну зачіски. Забацала коротку коротку стрижку (одну сторону стригли машинкою). Те що було, не шкода було зстригти. Думала буде відростате краще. Краще не відростало. Ще я помітила проблему в скроневій зоні росту. Там пасма відростають лише по вуха, а далі ніби ламаються, до кінця стають вдвічі тоньшими ніж при корінні.
До трихолога не зверталася, але думаю що алопеція якоїсь там стадії є точно.
Контролюю раз на рік вітамін Д, феритин, ТТГ. Є звичайно дефіцити, але я постійно п"ю вітамін Д, залізо, деколи комплекси для волосся. Зміни після пропитих курсів не бачу.
Замовила Hobe Labs, Energizer Hair Follicle Stimulator стимулятор росту волосся
Склад Деіонізована вода, трав’яний комплекс bio-ferm™ (включаючи жожоба, сапонарію, юкку, розмарин, ромашку, живокоп, арніку, ялівець та хвощ), комплекс пшеничних білків, декспантенол (вітамін B5), пропіленгліколь, феноксиетанол, віддушка.
Основні компоненти Energizer Hair Follicle Stimulator: 1) Олія жожоба сприяє інтенсивному росту волосся, відновленню волосяних фолікулів, оздоровлює сухе та витончене волосся, ефективно очищає та зволожує шкіру голови. 2) Трав'яний комплекс Bio-Ferm™ стимулює приплив крові до голови, кондиціонує та забезпечує масимальний захист волосся та шкіри голови. 3) Декспантенол (вітамін B5) максимально зволожує та відновлює волосся та шкіру голови, згладжує та живить оболонку волосся. 4) Комплекс пшеничних білків – надає зміцнюючу дію, надає волоссю блиску, підвищує еластичність та щільність, попереджає процеси в'янення. Стимулятор волосяних фолікулів Energizer™ зробить ваше волосся густішим і об'ємнішим у проміжках між миттям шампунем.
Відгуки напишу як закінчу банку.
Другий засіб Giovanni Eco Chic Hair Care Conditioner Direct Leave-In
Кондиціонер від Giovanni наповнить волосся живильною вологою й цілющими рослинними екстрактами. Витяжки з листя берези, пелюсток мальви й шавлії ефективно вирішать проблему ламкості, додадуть сили. Поєднання вітаміну Е і екстракту насіння цитрусових фруктів подарує вашим локонам чудовий блиск і зробить їх неймовірно слухняними.
Наношу його після миття на вологе волосся. Якось він нічого не робить з волосся. М"якіше воно не стає.
Крем від Daeng Di Meo Ri подобається більше. Після нього волосся м"яке, живіше.
https://club.makeup.com.ua/post/52114/
Періодично купую якісь маски, спреї, олії. Стараюсь вибирати щось дорожче, якісніше. І знову нічого, волосся ніяке що після дешевої маски, що після дорожчої. Ясно що проблема глибше, але але...
Час іде потрохи лисію. Завжди думала що жінки з віком переходять на короткі зачіски бо немають часу доглядати за довгим волоссям. А то напевно, бо нема за чим доглядати.
Коментарі (0)