Ксенія 💫

Сонцезахисний спрей Эколла Пантенол для безпечної засмаги SPF 50

Доброго дня, красуні 🥀. Тема з SPF завжди трепетна для мене, адже я та, котра може "згоріти" на сонечку за 15 хвилин. Шкіра занадто чутлива і швидко реагує. Тому сьогодні хочу вам розповісти про засіб, який вподобав мене, а я його ❤️. Тому, якщо ви також схильні до швидкого облучання, прошу в допис. Мова піде про Сонцезахисний спрей Эколла Пантенол для безпечної засмаги SPF 50.

Трошки моєї історії знайомства з ним : це випадкова та спонтанна покупка 🙈, що називається, забігла і придбала. Ні, я спочатку прочитала, що він для світлої шкіри та блідої, але маркетинг також ніхто не відміняв, правда 😏? подумала я і сподівалась, що всеж мені він допоможе. Адже ми збиралися в аквапарк на цілий день і спека була нереальна.

Об'єм: 95 мл.

Вартість: 60,00 грн на момент попупки зі знижкою. Повна ціна в районі 100,00 грн.

Сам спрей має класний розпилювач, дуже зручний. Він видає засіб тонким шаром, рівномірно. І коли розподіляєш на шкірі, зовсім не відчутно якогось зайвого навантаження. Відносно липкості можу сказати, що вона присутня лише перші хвилини, поки все впитується. Далі все комфортно, навіть на лиці (заради інтересу перевірила).

Але всеж це для тіла 👆 наголошую. Принаймні я використовувала лише на тіло.

Цей СПФ має молочкообразну консистенцію, легку, трошки водяниста. Неймовірно комфортна.

Мені спочатку вважалось, що буде замало захисту, але коли пройшло години 3 і я побачила, що я як була свого відтінку, так і лишаюся, причому ненашаровуючи, я була приємно вражена.

2-ге фото це фініш відразу, тому не переймайтеся, жирного блиску не має і нічого не липне). Проте в кінечному результаті у вас окрім захисту, ще й зволожена шкіра 👌

Спрей пахне дуже приємно. Це не типовий аромат для спф, який багато хто недолюблює і я в тому числі. Нагадує щось квіткове в поєднанні з солодкими нотками. Аромат не задушливий і швидко з часом зникає з тіла.

Скажу відразу, особливих надій на "Пантенол для безпечної засмаги spf 50"

не було, якщо ще й врахувати його дПантенол для безпечної засмаги spf 50" не було, якщо ще й врахувати його досить бюджетну вартість.

Мої дані : шкіра дуже світла, з наявністю вже пігментації. Засмагати категорично заборонено, та й не лізу вже я в саме пекло нікуди. Тому захист тіла, як і обличчя, завжди для мене стоїть досить гостро.

Цей засіб я обновляла відразу, як тільки збиралася до басейну чи в море. Тобто, нашаровуючи він добре себе проводим на мені. При цьому шкіра м'якенька та бархатиста.

Якщо хтось забажає користуватися і для обличчя, то відмічу, що він не має ефекту вибілювання. Поглинання максимально швидке.

В підсумку, за весь час, що ми знаходилися на сонці(а це приблизно 8 годин) з парасольками звичайно, я абсолютно не згоріла!!!! Як таке можливо запитувала я себе потім))?

Даний захист настільки мені сподобався, що я візьму його знову однозначно.

Сподіваюсь була корисною 🥀

З повагою, Ксенія ✨